perjantai 21. maaliskuuta 2014

Minua epältiin taposta 2001..!!!

21/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Ostaa pläjäytin vanhan Opel Ascona  henkilö-auton Rajamäen Sepolta Kauhavalta vuonna  2001. Oli kevät ja Huhtikuu.
Auto oli täys......sanonko minä ?..jo matkalla Kauhajoelle se sammui ekakerran ,Seinäjoelle yhteen liikennevaloon ja arvatkaapas että mua vilutti.(kolmella  teeviivalla )
Kun se takkuili edelleenkin joka toinen päivä ,niin ajoin sen pellollemme, otin akun sekä renkaat irti ja sitten soitin Kauhajoen paloasemalle.
" Päivää sanoin palomestarille.saako tähän aikaan niinku polttaa roskia  ,meinaan on niitä sillai kertyny ja paikka olisi Aronkylän talviloukko.Lähimpään taloon noin 150 metriä ja roskapläjä on keskellä peltoa josta taas lähimpään mettänreunaan on  noin 400 metriä"
"Okei mulle sanottiin..anna mennä vaan ja oli hyvä kun  ilmoitit ,sillä jos saamme hätäsoittoja niin tiedämme että se on sun roskanpolttojuttusi.Anna palaa vain "
Kiitos sanoin ja astelin Opelin  viereen.
Nakkasin ensin auton sisälle noin litran pensiiniä ja perään palavan tulitikun ja ...ploossshhh....!!!! kuului..
Pikkuhiljaa Opel Ascona otti ja kuali.Paloi  tunnin verran taivas mustanharmaata savua täysi. Ja mua hiukkasen nauratti.Et enää ketales  jätä mua keskelle tietä...siitäs saat romukasa.Jihuu !!
Aika oli 2/6-2001.
Ja kuten näkyy niin otin muistoksi muutaman valokuvankin...ooooooonnneeeksii !!!!!!..tai ei.
Kello oli suunnilleen 18.00.
Samana päivänä...aaamulla ...04.24..vaimoni rykäisi  kuudennen muksumme ,Seinäjoelle..synnytyslaitoksella ja minä olin tottakait touhussa mukana...(kun olin sen aloittanutkin..heheh )  ja uudesta tulokkaasta otin ainakin kymmenen valokuvaa kameralla...oooonneeeeksiiii !!!
Näiden kuvien  jälkeen  otin palavasta Opelistani kuvia ja ne tulivat siis tietysti synnytyskuvien jälkeen....jees.
Noh....anna peijjakas olla !!!!!!
Aamulla....23/9-2001 kello 08.02  ulko-oveemme kovaa koputettiin  ja minä tottakait oven avaamaan....
"Päivää...sanoi mies joka seisoi portaillamme...Ekkuhan se siinä....tuota me tulimme niinku hakemaan sua kuulusteluihin".
Pihallamme seisoi poliisimaija ja virkapukuisia miehiä pihapiiri täynnänsä......niin minä auton takaloosteriin ja poliisitaloon ja heti alkoi kuulustelu. "  Jaahas Ekku..sanoi Saarinen....meillä on vahvat näytöt että olet sekaantunut Ilmajoen Nopankylässä 15-17/8-2001 tapahtuneeseen tappoon ,jossa kuoli vanha erakko....mitäs vastaat Ekku ?"
E: " Täh ?...mitä viit..."
S:" Millainen auto sulla on ?"
E: Mersuja kaksi ja sitten vanha Saappi sekä kolme  kuorma-autoa". Yksi Skania ja kaksi Sisua.
S":Onkos muita ?"
E": Ei oo".
S": Entäs se Opel Ascona kysyi Saarinen ?".
E:" Ainiin se vanha paska...sen poltin jo aikaisin keväällä kun se jätti jatkuvasti mun tielle ."
S":Ahaa siis koska sen poltit?"
E: Joskus alkukeväällä....Toukokuun lopussa..suunnilleen":
S":Jassoo...sanoi Saarinen...poltitko syksyllä sen auton sen takia kun sillä kuljetettiin tapettu erakko ensin muualle ja sitten se kuitenkin tuotiin takaisin rikospaikalle.Poltit autosi sentakia koska tiesit että ruumiskoira haistaa jos takaloosterissa on kuljetettu ruumista  ..vai mitä Ekku ?".
E":  Häh?"
S:" Eikös olisi parasta tunnustaa,sillä uskoisin tapahtuman olleen vahingon  ja siitä pääsee muutamalla vuodella vaan...se meni vain ylitse se juttu  ja Ekku tunnusta nyt vaan...meillon hyvä todistekin ettäs tiedät Ekku .Sitäpaitsi kullanvärinen Opel Ascona henkilöautosi on nähty liikkuvan Nopankylässä 17/ 8 välisenä yönä useampaan kertaan.Siis olet ajellut tappopaikalla..
E:" Häh?
S": poltit   siis autosi tahallasi Ekku..parasta  on tunnustaa...se oli rikosväline....".
E:"  Ahaa...siis koska poltin autoni...?
S": Noin kaksi päivää  Nopankylän tapon jälkeen."
E:" Hehee.....sanoin.....ei muuten pidä paikkaansa....mulla on siitä varma todiste että auto paloi Toukokuun lopussa....taikka Kesäkuun alussa....mulla on kotona siitä valokuviakin...mennään vaikka heti katsomaan.."
...........
Ja niin  tehtiin...haimme muutaman valkokuvan palavasta Opel Ascona henkilautosta  ja taas jatkoimme jutustelua....
S:" Siis mitä noi kuvat todistaa Ekku?"
E:"  Kattoppa tarkkaan....ja Saarinen katsoi ja katsoi uudelleen ja kun sanoin että haeppas hyvä suurennuslasi ja Saarinen haki ja hetken sen läpi katsottuaan päästi kovan .....kilosanan......#"#%¤#¤%/&%¤¤!!!????"!&%&¤#"#"EER%¤¤RE#¤"½!!½......
S:" Mikset sä heti kertonut noista voikukista......hiivatti soikoon Ekku....teikkös tämän tahallasi...?? Häh?..
.....senkin..."
Siis.....antakaapas kun nyt selitän lukijoille...... Palavan auton edessä sekä ympärillä oli hienoja keltaisia voikukkia ja ruoho oli  kuten keväällä pitääkin. 2/6-2001. Koskaan  ei koskaan voikukat kasva syksyllä...ei ei je ei.....ja sitäpaitsi.....:
Katsottiin myöskin 2/6-2001 syntyneen poikamme synnytyskuvia ja nekin osaltaan todistivat hyvin vankasti että   Opel Ascona kärysi 2/6-2001.
Nopankylän erakon tappoon paljastui kolme henkilöä ja heistä jokainen tunnusti teon.Yksi sai 6 vuotta ja loput kaksi 9 vuotta taposta. Olivat  mus....(kappas kun kone meinaa takkuilla )...
ny se taas pelaa.
Heips.

21/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

JK: Erakkosurman takia kuulusteltiin kaikkiaan    yli kolmeasataa henkilöä,joten en ollut yksin.
Entisellä yövartijalla oli tapana ajella  Nopankylässä yöaikaan ,kun ei saanut unta ja arvakkaapas millainen auto hänellä oli?  Juu-u   kullanvärinen Opel Ascona henkilöauto.