keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lenin ,Stalin ja Hitler....sekä Putler.

12/3-2014.

Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.




Hei...!!! Ihan oikeasti ihmiset  !!!


Mikä ihme ihmisiä vaivaa ,kun emme huomaa selviä vaaranmerkkejä nykymaailmassa !! Noiden kolmen  henkilön takia syntyi ensimmäinen sekä toinen maailmansota  ja lähemmäs sata miljoonaa ihmistä sai surmansa.
Hitler nousi valtaan melkein puolisalaa ja pirun avulla sai koko Saksan hypnoottisensa voimansa avulla seuraamaan heitä ensin voittoon ja sitten täydelliseen tuhoon.  Lenin tapatti omaa kansaansa ja Stalin myöskin. Hitler  valloitti ensin Sudeetti Saksan  ,ilman ainuttakaan laukausta ja sitten hyökkäsi Puolaan armeijallaan.
Vain Englanti  antoi vastalauseensa ja sitten muutama muu maa.
Nykymaailman Hitler on Putler !!!!.
Hän toimii juuri samalla tavalla kuin Hitler aikoinaan. Kävelee ensin Krimille  laukaustakaan ampumatta ja sitten valloittaa  Ukrainan.
Uskooko kukaan että Putler tyytyy Ukrainaan?  Aivan siinä vieressä on muutama  entinen maa ,jotka Putlerin ajatusten mukaan täytyy sulauttaa uudelleen äitivenäjään. Seuraavaksi napataan Viro  , Latvia ja  Liettua. Kun ne on vallattu ,niin kas kummaa!!! tuumaa Putler....mikäs se tuolla kököttää ??? Suomihan se.
Suomi kuuluu venäjälle ja on aina kuulunut ,Putlerin mukaan.
Todella suuressa vaarassa    koko Eurooppa ja sieltähän on kaikki suuret sodat syntyneet. Jugoslavia  ja musta käsi  ,joka syyllistyi Itavalta Unkarin kruununperillisen murhaan. Nyt ruutitynnöri kytee jo kohta se saavuttaa kriittisen pisteen juuri Putlerin ansiosta.
Ehdotus:
Ei kannata remonteerata taloja. Kohta taitaa tulla aika ,jolloin niissä asustelee piippalakkiset venälääset.
Kannattaa ajatella muuttamista pois sieltä itärajan lähettyviltä. Muistakaa Karjala  ,sekä Viipuri. Putlerin hengenheimolaiset varastivat ne Suomalaisilta.
Kuollan niemimaasta puhumattakaan. Kyllä nikkeliä yhä riittää varasvaltiolle.
Herätkää.
Ihan oikeasti !


12/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.