torstai 13. helmikuuta 2014

Syöpälääke on jo keksitty.

13/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Kuten olen jo monesti maininnut ,niin minulla on tuttuja henkilöitä hevosmiehistä kansanedustajiin , moottoripyöräpressoista piispoihin. Lääkäreistä huippututkijoihin.Erilaista ammattikuntaa satamäärin.
Maan ja taivaan väliltä.
Vuonna 2001 itsekin syöpään sairastuttuani ,sekä siitä täysin parantuneena olen ottanut selvää juuri syöpäsairauksista. Myös ihmetellyt miksei syöpään ole parannuskeinoa löytynyt.
Mutta....
Onhan siihen lääke jo olemassa.Taikka lääkkeet.
Toinen mutta ..
Se lääkeresepti joka voittaa jokaisen mahdollisen syövän maksaa tavattomasti.Jos rahaa on niin paranee takuuvarmasti,kuten tapahtui Jungerille. Nykyisin demarien johtohenkilöitä ja aikaisemmin yleisradioon kuuluva. Noin puolitoista vuotta sitten Jungerilla todettiin pahanlaatuinen syöpä ja hänelle annettiin elinaikaa vain muutama kuukausi.
Muutama kuukausi.
Siksi hän jättäytyi pois yleisradion johtotehtävistä ja jäi odottamaan kuolemaansa.
Kolmas mutta ..:
Junger sai tietää ,että on olemassa lääkesekoitus joka  parantaa kaikki tunnetut syövät ja nopeesti  pankkiin..... ja tilillä oli mukavasti katetta . Oli.  Jos sinulla on 800000 Euroa  "liikaa " ja sinulla on syöpä,niin  paranet noin kahdessa kuukaudessa.
Siis : Köyhät kuolee sairauksiin.Rikkaat taas ei.

13/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


JK: Minä parannuin syövästäni juomalla Kari Herttuan valmistamaa männyn-uutejuomaa. Kolmessa viikossa keuhkosyöpäni hävisi.
Jee.