keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Puhdistamatoon merisuola.

5/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.




Terveysvinkki :


Minulla alkoi oikeaa polvea särkeä tavattomasti noin 3,5 kuukautta sitten.Tuumasin sen kuuluvan ikään.."parasta ennen"  ja en sen kummemmin piitannut   kintustani. Ontumiseni oli niin pahaa ,että esim mennessäni kirjastoon ,parkkeerasin häpeää tuntematta invapaikalla.
Jopa 5  tunnin yöuneni alkoi  vähenemään entisestään , niin oikeaa polveani särki.
Nooh...viikko sitten minulle tuli kylään..eräs tuttu..entisestä elämästäni...Egyptin kirjuri ,joka siihen Wanhaan (12000 vuotta sitten ) aikaan oli myöskin senaikainen tohtorismies.
Kun hän näki ontumiseni ,niin  heti sanoi ...:
"Puhdistamatonta merisuolaa  ota."
Ja tarkensi.Noin litraan vettä teelusikallinen puhdistamatonta merisuolaa.Anna sen  liueta noin 10 minuuttia , sekoita  ja sitten juo se litra päivän aikana.Lasillinen noin 4 tunnin välein.
Ja minä tein niin ja  heti kolmen tunnin kuluttua alkoi polveni tuntumaan paremmalta ja nyt muutaman päivän merisuolakuurin jälkeen  onnun enää hyvin vähän.
Unikin taas maittaa ja silleen.
Täältä Kauhajoelta merisuolaa saa Rautiasta  ja 25 kilon säkki maksaa 9 Euroa. Laskin aivan huumorimielellä ,että jos siitä säkistä otan joka päivä teelusikallisen veteen sekoittaen ,niin (jos en kuale välillä)  eläisin  vielä 75 vuotta.....=olisin 149 vuoden   Wanha.  Hmptps..
Jooh.


5/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Kiitokset kirjurille.