maanantai 17. helmikuuta 2014

Kapiamossse....sekä nainen joka parantui syövästään.

17/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Minulla on ollut 2 kapiaamossea ,jotka ostin Viron pojilta vuonna 1991.Tuumasin että jospa laitankin toisen myyntiin ja lmoitus Keltaiseen lehteen.
Muutaman päivän kuluttua nainen soitti ja kysymään mossen perään ja kun sanoin että se on hyvä ja hinta vain 5000 markkaa. " Tulen illalla katsomaan sitä" vastasi nainen ja ilta tuli.
Pihaamme kurvasi Taxi josta astui  vanhahko nainen ,noin 70 kymppinen ja heti Mosseani haukkumaan..."voihan jesus kun se on huono." nainen  mauhkaamaan.."Autohan on täysin rämä" nainen jatkoi  ..meinaakkos mukamas saada tuollaisesta ruosteläjästä viisitonnia "....nainen kiekui...."saat mossestasi 1000 markkaa "  ota taikka jätä ".
"Tonnin maksan.En yhtään enempää "
Jaa..sanoin....auton hinta on 6000  tuhatta .
"Mitä perskelettä nainen huusi...kuusituhatta...mutta sinäh."
Tjaa...ny se maksaa 7000 vastasin iloisena.
"Jumalaut...nainen huusi...mit"
8000 tuhatta   sanoin.
Mit.." nainen taas.  ja minä siihen....9000..10000 .....11000..12000...kolm.
Ja  vanhahko noin 70 kymppinen nainen hyppäsi taxiin sekä lähti. Voi että oli todella kiukkuisen näköinen.Oli todella kiukkuusen näköinen.Oli.Oli.
Mua nauratti. Vanhahko noin 70 kymmppinen nainen  tinkasi väärässä paikassa.Mosse oli sen 5000 tonnin väärti ja saman summan siitä sainkin sitten seuraavana päivänä.Auto meni vaasaan.
Juu.
Tilanne jatkuu..joten olkaapa hyvä:
Noin vuoden kuluttua tästä tapahtumasta pihaan ajoi..taas taxi josta nousi vanhahko noin 70 kymmppisen näköinen nainen. Hän oli  kasvoiltaan kalpean harmaa sekä todella rasittuneen että sairaan näköinen.
"Iltaa hän sanoi...muistatko minua Ekku ?"  ja kun sanoin etten muista , hän kävi silloin ostamassa sitä Mosseani ja vastasin että se on kuule jo myyty jo aikaa  sitten. " En sen takia tullut luoksesi ,vaan koska minulla on todettu paha aivokasvain johon olen saanut sädehoitoa ,mutta lääkärien mukaan mitään ei ole enää, tehtävissä.Annettiin aikaa vain nelisen kuukautta".
Ahaa vastasin...onkos sinulla valokuvia mukanasi ja sinusta tietysti ja niin hänellä oli ja eikun mentiin yläkertaani jossa  mittasin naisen auran ja se oli hyvä. Sitten tutkin hänen valokuviansa ja niissäkään ei ollut mitään hälyttävää,joten sanoin naiselle .
"Oletko aivan varma siitä kasvaimesta aivoissasi ?"
Kyllä olen vastasi nainen ja minä pidin kättäni hänen päänsä yläpuolella noin 10 sentin päässä,noin viisi minuuttia ja sanoin. " Se on nyt hoidettu .Takaan että tulet täysin terveeksi.Syöpäsi katoaa muutamassa päivässä.Jos se edes syöpää on ollutkaan.Voi olla että jonkinlainen rasvahyytymä ,taikka muu vastaava.Ole tyytyväinen elämääsi.Et sinä syöpään kuole "
Ja niin se vanhanko nooin 70 kymmppinen nainen lähti taxilla ja oli selvästi jo terveemmän oloinen. Posket hällä aivan hehkui.
Juu.
Nainen sai puhtaat paperit kun kävi lääkäreillä viikon kuluttua.Tohtorismiehet tuumasivat että se luultu syöpä saattoi olla onkinlainen rasva taikka muu hyytymä ,joka näytti kuvissa syövältä.Nainen joka tuli taxilla luuokseni  ja joka näytti noin 70 kymmpiselle ,eli vielä suunnilleen 10 vuotta ja kuoli sitten sydänkohtaukseen kotonaan Seinäjoella.
Hän oli Kari Tuomaalan Äiti . Voitte tarkistaa häneltä tämän kirjoitukseni. Kari asuu Seinäjoella.On hypnologi ammatiltaan.Omistaa Sinfonian.Entisen rautatieaseman yläkerran.
Jup.

17/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.