lauantai 1. helmikuuta 2014

Enkeli pelasti...

1/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin iltapäivällä kylässä Teuvan suunnalla ja jälleen kerran kuulin todella mielenkiintoisen tarinan.
Talon isäntä Sanotaan häntä vaikka Heikiksi  oli  Virossa työtehtävissä noin 5 vuotta sitten. Hän oli mukana purkamassa erään rakennuksen seinää johon kuului noin 1000 kiloinen raskas  liukuovi.
Ennen liukuoven irrottamista Heikki kosketti   oven yläosaa kädellään ja  varoitti työmiehiä.Heikki sanoi että ovi saattaa  kaatua koska tahansa ,kuten se sitten tekikin.
Ovi oli sellaisella rislasaranoilla ,jotka antoivat hyvän liukupinnan ,kuten kevyemmät  vaatekaapitkin.Aivan yllättäen Heikki huomasi sivusilmällään ,että raskas oli  jo kaatumassa hänen päälleen ,eikä hän voinut tehdä yhtään mitään.
Heikki tajusi olevansa ilmassa ja lentävän raskaan oven alta suojaan kohden   vastapäistä seinää.  Ovi kaatui rämähtäen aivan Heikin viereen ja niin ,että se irrotti hänen kengästään kannan ,mutta Heikille ei käynyt paljon mitään.Muutama mustelma tuli  kuitenkin ja kaatumisesta betonilattialle.
Heikin työkaverit huomasivat  kummallisen seikan. Kun hän  oli ilmassa ,niin Heikin sekä sen   kaatuvan   oven   välissä näkyi selvästi kirkas valo-olento. Työpaikalla oli myöskin turvakamerat ja  ne koko ajan käynnissä. Illalla työnjohtajat kertoivat ,että kuvassa näkyi selvästi kirkas valo-olento  joka nosti Heikin kaatuvan   oven alta suojaan.
Heikki pyysi saada itselleen turvakameran kuvan todisteeksi ihmepelastumisestaan ,mutta hänelle ei sitä annettu,
Heikki on uskossa.
Pelastiko hänet enkeli ?


1/2-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.