torstai 9. tammikuuta 2014

Ahaa..Koskenkorvan kummitus....iiiiiiikkkkkk !!!!

9/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jos   kännykkäni  numero/nimilistaa katsoo ,niin minulla on noin  290 tuttua. Yksi on  Koskenkorvan  alkon viinatehtaan varjossa asuskeleva Jupe...noin 54 vuotias  Suamalaanen mies.
Hän  kertoi että noin 25  vuotta sitten entisessä asunnossaan  (Koskenkorvalla ) tapahtui kummia asioita. Joka kerta ,kun Jupe toi nuoren... naisen ...asuntoonsa.....niin....yöllä ..sängyssä...aivan tyhjästä ilmaantui käsi ,joka alkoi hiljaa sivelemään Jupen naisen kruppia...on vartaloa Suamalaisittain sanottuna. Muutama luuli..tottakait ,että kas  kas...Jupehan se siinä silittelee ,mutta muutaman kerran nainen huomasi että ei.
Sulhasehrokas kuorsasi täyttä päätä . .........  Ja iiiiiiiiikkkk!!!!...käsi....tyhjästä....iiiiiiikkkkk!!!!
Asunnon ovi kolahti ja siitä juoksi kiljuva  nainen pihalle.!  Verhat mytyssä kainalossaan.IIIIIIKKKKK!!
Jupen mukaan ,vuosia ennen, kun hänen mummunsa kuoli  mummu  vannotti ettei hänen ruumistaan saa viedä asunnosta pois ennenkuin kolmen päivän kuluttua. Mutta eihän sellainen mitenkään käy   ja   niin kuollut vietiin pois heti aamusta.
Muuten...näin itsekin  noin 22  vuotta sitten,miten Jupen keittiöön ilmaantui jännä valopylväs joka laskeutui suoraan katosta alaspäin.Se ikäänkuin värisi siinä muutaman sekunnin ja katosi sitten.
Mitäs sanotte ?


9/1-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.