keskiviikko 18. joulukuuta 2013

"Harmaista" ihmisistä.....taas.....uffoasiaa...

18/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Vuoden 1947 jälkeen ja erityisesti  kuuluisan Roswllin tapauksen yhteydessä on ilmaantunut ns "harmaita" ihmisiä.
Kuvitellaanpa tilanne että  pihallesi laskeutuu...lentävä lautanen.Menet paikalle tukka putkella ja räpelöittet kameraasi  innolla...mutta. Hetkessä seisoo vierelläsi  kaksi  (yleensä) mustapukuista  ilmeetöntä ihmistä   (tulee mieleen ulosottovirkailijat   heh  heh ) ja ne sanovat sinulle että pidäppäs naamas kiinni tästä asiasta. Jos et  niinkuin pidä ,niin...... ja tottakait pidät suusi kiinni.
Ja.....näet todella hienon lentävä lautasen leijjuvan keskellä tietä ja poislennettyään siitä tupsahtaa kummallisia metallinpalasia.Otat ne talteen ja sydän lupssuttaen ajat kiiruusti kotiisi....mutta mitäs hel....??
Pihallasi kököttää   tuliterä ameriikan rauta...vaikka "oslmopiili"..musta  ja sen vieressä seisoo kaksi tummanpukuista ilmeetöntä ihmistä....Nämä ojentavat kätensä ja käskevät että annappas poika ne metallinpalat tähän käteen.  Ja annat tottakait.
Näin on tapahtunut miljoonia kertoja maailmassa.
"Harmaat"  miehet ovat aina etuajassa meihin nähden. He   taitavat lukea ihmisten ajatuksetkin.Tarkasti tietävät mitä meinaat tehdä ja koska.Autot ovat aina samat.Mustia tuliteriä ameriikan dollarihymyjä.
Noin vuodelta 1950.
Aina.
Nyt esitän ...  taas...kysymyksiä....:
Ovatko harmaat miehet (ovat..tottakai ) olioita  tuolta jostakin...kaukaa....toiselta planeetalta ?
Pystyvätkö  (tottakait pystyvät )  he profisoimaan näkyville tarvittavat laitteet sekä esineet ?
Esim Amerikkalaiset tuliterät dolladihymyt.Vuodelta 1950.
Jos kerran heille on mahdollista tuottaa ihmisten kaltaisia henkilöitä ,niin eikös  sama onnistu heille vaikka eläimiksi muuntautumalla ??
Siis....jos kotiisi yllättäen ilmaantuu vaikka  vieras  koira ja otat sen talteen..omaksesi..niin jospa se onkin olio toiselta planeetalta...?....joka ....juu....?!....nii-iin.!
(muttaa heeiiii....meille tuli valkoinen kissi kolme vuotta sitten.... ...herttinen aika sentään...pitääpäs alkaa seurata   sen  touhuja...hmmm ???)
Köh.
Taikka  jos näet lentokoneen keskellä kirkasta  päivää...yhtäkkiä katoavan  kesken lennon...niin jospa se onkin lentävä lautanen joka on muuntautunut lentokoneeksi.Ja katoaa hupsista vaan.
Taikka....esim Suomessa katoaa joka ikinen vuosi noin 500 ihmistä  ja niistä löydetään suunnilleen 420.Joko kuolleena ,taikka hengissä.Mutta noin 80  katoaa joka vuosi kuin tuhka tuuleen.Eikä heistä kuulla koskaan mitään.Jos lasketaan sama koko maailmaa ajatellen ,niin  jäljettömiin katoaa jokainen vuosi  noin  670000 ihmistä..! Heistä ei enää kuulla koskaan mittään.
Onko  niin.....jaa.....toisaalta  miksi ei.....että niiden joukossa on noita  harmaita  ihmisiä/naisia  ja he vain lähtevät...muualle.....omiin paikkoihinsa.....ovat eläneet siinä   kehossaan...ja tutkineet meitä...ja....
Perskelees.....minun keskimmääsessä anopissani oli jotakin  kummallista....se  katteli mua sillai...jännästi....eikä koskaan hymyylly....ei koskaan.... soli vakava....hmmm...?..hehehe..
Köh  taas.

18/12-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.