lauantai 30. marraskuuta 2013

WTC tornit ja värähtelyase...Pyramidistä...Intiaan..

30/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


En meinannut eilen syömään ennättää ,koska puhelimeni piraji koko ajan.Luonani kävi lisäksi kolme asiakasta  ja myös heillä oli pelkästään yksi asia keskustelun aiheena.
WTC  ja mikä tornit tuhosi.
Vain kolme keskustelijoista  tiesi kuka oli ollut Nikolai Tesla .
Selitin miten sähköinen värähtelyase toimisi ja millanen sellaisen tuhovoima olisi.Muistutin myös vuonna 1942 tapahtunutta   siltasortumaa ,kun Saksalainen sotilasosasto marssi   sillan ylitse.Sotilaiden rytmikkäästä jalkojen aikaansaamasta tärinästä syntyi juuri sopiva "sointu" joka sattui olemaan sillan oma värähtelyominaisuus. Betoninen silta romahti.
Myös   oopperalaulaja joka pystyy laulamaan korkean C :een voi halutessaan rikkoa  esim tyhjän sampanjalasin. Ilmassa liikkuva värähtely hajottaa lasin ,jolla on sama värähtelyominaisuus. Värähtely voi olla myöskin  täysin hiljaista ja esim minuutteja ennen valtavaa maanjäristystä eläimet sen aistivat.Ja lähtevät pakoon.
Siis :.....Cheopsin suuri pyramidi oli aikanaan valtavan voimakas värähtelyase.Sen asejärjestelmän suunnitteli  ENKI =PTAH ja itse pyramidin RA /MARDUK   ja THOTH-NINGISHZIDDA  sen käyttöpäällikkö. Itse rakennelman huipulla oli   UL jättiläisrubiini joka saatiin värähtelemään SHAM :illa kohtalon kivellä.Tämä oli  ns kuninkaitten kammiossa ,jossa oli myöskin  SAG-KAL ,sekä  KA-SUR-RA  ja se tarkoittaa arvokasta, puhdasta joka avaa "tien". Ilmeisesti avaa tien tarkoittaa värähtelyaseen suoraa osumaa kohteeseeen.Ja tuhoaa sen. Näkymättömän laserin tapaan.
Pyramidi toimi myöskin täydellisenä suojamuurina mille tahansa hyökkäykselle ilmasta .Siihen aikaan samalla alueella käytiin  sotia   "jumalten" kanssa ja sehän tarkoittaa  tietysti avaruuden muita asukkaita.
NANNAR oli enkelitaitoinen poika.ENLININ  suvusta ja UTU/SHAMASH  samoin. Hän oli INANNAN  veli. SU   oli pystyohjauskivi,jonka kautta värähtelyase sai  virran   ULIIN ,joka oli pyramidin huipulla.
Koko  asejärjestelmä toimi avaruuteen   saakka.Tuhansien kilometrin   päähän. Ja kattoi samalla koko maapallon.
Suuri pyramidi oli siis  HARMOONINEN VÄRÄHTELIJÄ.
Se pystyi aikaansaamaan myöskin "seitsemän pyörretuulen aseen"  jonka lävitse ei mikään laser  ase toiminut.Näin pystyttiin torjumaan kaikki ulkopuoliset uhat jotka tulivat ilmasta. On myöskin selvää että ryhmittymä joka omisti tälläisen   ihmeaseen  oli samalla vallankäytön huipulla. Voittamaton.Sekä hallitsi kaikkea  kaikkialla. Avaruutta myöten.
On myöskin muistettava Intia sekä sen   kansalliseepos....MARATHAMA....(tulikos oikein ?)  Kirjahan  on vanhojen tapahtumien muistelu ,jotka sattuivat tuhansia vuosia sitten.Myös silloin jumalat riitelivät keskenään..maailman omistamisesta  ja käyttivät atomi/muita tuhoaseita.Niiden voima oli uskomaton ja vähimmilläänkin samaa luokkaa nykyisten atomi/vetypommien  kanssa.
Kerran yksi jumaljoukko oli pahasti alakynnessä,niin ..annas olla...sotapäällikkö ajatteli käyttävänsä  kaikista voimakkainta tuhoasetta.Sitä joka hävittää myöskin ajan. Jos sitä asetta oltaisiin käytetty ,niin kaikki olisivat hävinneet...koko maailma...galaksit...kaikki....eikä mitään enää olisi  ollut. Hmm...tätäkään Ekku Mattilan naputtelua ei olisi......heh...heh..
Joo.
Ainiin....siihen WTC  torneihin .......
Nikolai Teslan keksimää sähköase/värähtelijää siis käytettiin  ( kö?)  kaksoistornien hävittämissä,Pentagonin iskussa,sekä  Philadelphian  koneen  kadottamisessa tuhkaksi. Kaksoistornien katoilla olleet  kuuskymmenmenmetriset antennit olivat värähtelyaseen    "primääri"  kosketuspintoja. Kun värähtely/sähköenerginen pulssi osui  ENSIN  antenneihin,niin ne sulivat  pulverisoitumalla  jauhoksi.Teslan keksimä sähköase ei ole ihan "nappikunnossa" ,sillä    kaksoistorneista jäi aika paljon jäljelle.Siinä iskussa hävisi etupäässä sementti/puu/osat (ihmiset) mutta raskaimmat teräspilarit eivät   pulverisoituneet lainkaan.Taas se lentokone ,joka katosi maan päältä oli   "helppoa kamaa". Samoin Pentagon.
Tuata nooin....minulla on tuolla 40 metrin päässä rakentamani torni.Sen tein vuonna 1997  ja se on suunnilleen  36 metrinen....lipputanko  mukaanlukien.Sankaapas nyt että kannattaisiko mun purkaa koko hökötys....???..Ties mikä sähkö/mangneettinen/värähtelyjutska osuukin siihen...ja...ja.....täh ?..
Noniin....nyt alan keittämään aamupuuroa.....
Heips.

30/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.