maanantai 25. marraskuuta 2013

22/11- 1963.......Dallas ..testeihin..Jalasjärvellä....4-6/5-1989...

25/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olin parisen päivää..kokouksessa...ja   koska Kennedyn murhasta tuli täyteen Perjantaina tasan 50 vuotta  niin  nyt voin julkituoda omat testimme......
Vuokratalomme omisti Jalasjärvellä .....(piip..)    ja hänellä oli suuri sikala.Possuja oli kaikkiaan noin 900 ja aina välillä niitä saattoi kuolla erilaisiin tauteihin jopa kymmeniäkin kerralla.
Ja niin kävikin kevään tienoilla 1989........noin   50 sikaa kuoli........Noh  herra ..piip...sanotaan häntä vaikka Hessuksi    ajatteli säästää rahaa ja kuopata kuolleet porsaat kaikessa hiljaisuudessa........silleen.
Noh....Hessu oli aina  ollut myös kiinnostunut   Kennedyn murhasta  ja siksi uskalsin ehdottaa hänelle seuraavan.....kokeen....ja hän suostuikin siihen.
Kuolleet porsaat traktorin peräkärryyn ja suuntana noin 10  kilometrin päässä oleva peltoaukio. Noin  kahdessa tunnissa rakensimme laudoista muutaman telineen.Mittasimme melko tarkasti tietyn välimatkan,noin 200 metriä  ja   testimme alkoi.
Kannoimme varovasti kolme   kivääriä,niihin sopivat patruunat  ja  veimme ne ampumapaikalle.
Kuollut sika odotti 30,06  patruunaa.8 grammaista luotia   ja sen lähtönopeus on 200 metrin päässä suunnilleen 700 metriä sekunnissa.
Toinen sika telineessä ja patruuna 308   6,6 gramman luoti. Nopeus 200 metrin päässä  noin 700 metriä s.
Kolmas possu...patruuna 243   5,8 gramman   luodilla.Nopeus 200 metrissä 700 metriä sekunnissa.
Neljäs sika...patruuna 6,5X55   6,5 gramman luodilla  ja 200 metrissä sen nopeus 620  metriä  sekunnissa.
Huom:
Italialaista  Carcanoa...ei meillä ollut.....6,5 x 52    200 metrin päässä   kuulan nopeus olisi ollut 620 metriä s.
Ja    testi alkoi   :::

Jokaisen possun päähän ..hiukan sivusta..  kahdestasadasta metristä ....laukaus.......pum......kolme kertaa  .....ja jokaisella kerralla sian pää heilahti taaksepäin.
Toinen ase  ja uusi possu.....eri patruunalla.....kahdestasadasta metristä  ....suoraan edestä...3 kertaa ...pum....ja taas sian pää heilahti suoraan taaksepäin.....
Kolmas...neljäs ase......taas kahdestasadasta metristä.....sian päähän...3 kertaa...pum....ja ....pää heilahti suoraan taaksepäin....
Noin  puolivälissä testiämme käänsimme "uudet"  porsaat toisinpäin  ja ammuimme  3 kertaa ..takaapäin...takaraivoon (??).... kahdestasadasta metristä ...pum....ja possujen päät heilahtivat suoraan eteenpäin....
!!!!!!!!!!!!!!!!
Testimme kuvasimme Panasonic vhs Movie kameralla.NV-M 7  :kalla.....juu.
Siis.....jokainenhan sen tietää muutenkin....että Oswald ei ampunut  yhtään laukausta.Hänestä tehtiin todella taitavasti syntipukki.Ajatelkaapas ny....ihan oikeasti......Oswald tilasi kiväärin   OMALLA NIMELLÄÄN...POSTIMYYNNISTÄ...KOTIINSA...JÄTTI ASEENSA "TEKOPAIKALLE"...jossa hänen SORMENJÄLKENSÄ....myös  KÄSINEENSÄ.....ja..ja...ja..ja........hehheh...
Ainiin.....Kun  illalla   halusimme katsoa nauhoittamamme testin....niin kamera ei ollut tallettanut yhtään mitään....!!!??? .Panasonic  oli ollut minulla käytössä puolisen vuotta ja sinä aikana toiminut hyvin.
Seuraavana päivänä  kamera pelasi.Tallensi myös. Hmmm??
Tuotaaa.....en nyt millään muista  minne ne "ammutut" porsaat joutuivat......toisaalta....onhan se tekona (ympäristö rikos) jo vanhentunut....mutta  en millään nyt muista......minne ne joutui..E.
Sanokaapa   nyt:
Kuka,taikka mikä teki kameramme toimintakyvyttömäksi...??
Häh?

25/11-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Siis....Kennedyn tappanut luoti tuli  melkein suoraan edestä.Ruohokummulta.
Kolme ampujaa.
Jep.