lauantai 26. lokakuuta 2013

Telekuunteluista lisää...ja muutakin pulinaa...

26/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Sain aikalailla yhteydenottoja eilisen blokini jälkeen.Yksi ihmetteli   sitä ,että minkä takia viranomaiset kuuntelivat lankapuhelintani Jalasjärvellä asuessani ja miten sen kuuntelun huomasin.Toinen ihmetteli samaa asiaa ,koska hänen mukaansa luvaton telekuuntelu oli..ainakin silloin 1987   luvatonta. Myös viranomaisten taholta.
Jo Helsingissä 1972 asuessani sain asiakkaita  myös ns  "suurkenkäisistä". Heidän asiansa koskivat kovasti kauppa ja muutajuttua myös senaikaisen cccp: suuntaan. Kun tiesin venäjän pääsihteerien  sekä muiden korkeiden viranomaisten menehtymiset...ennalta...niin jopa alkoi  ovikello soimaan. Muutaman kerran sain asiakkaikseni (aina) kaksi pukumiestä ja aina menimme juttelemaan  läheiselle pururadalle. Näistä toinen kyseli tarkasti  ja se toinen otti kaiken juttelun ylös nauhalle. Kovasti heillä oli tärkeätä saada tietää,että millä ihmeen konstilla  voin tietää esim  etukäteen toisen sairaudet  ja varsinkin kuolemantapaukset.
Kun selvänäkökyvystäni tehtiin lehtijuttuja ,niin tulin huomaamaan kummallisia asioita liikkuessani esim autollani tienpäällä.
Sain perääni (vanhalla lauseella sanottuna...)...varjostajia. Koska olin mukana vuonna 1969....yksityisetsiväkoulussa... Mikonkatu  kolmosessa...niin ....oli helppo huomata perässäni...(taikka edessäni ) liikkuvat muut ajoneuvot.Autoa voidaan seurata ajamalla sen edessä,mutta se kuulkaa vaatii taitoa se. Pidin seuraajiani ja tahallani sillai hupijuttuina ,enkä sen kummempaa niistä piitannut. Kun muutin 1985 Jalasjärvelle ,niin tilanne kuitenkin muuttui. Melkein aina kun olin lähdössä vaikka Helsinkiin asioille  ,niin...(kuinka ollakaan) sopivassa tienristeyksessä oli odottamassa...vaikka vanha Opel ja sen  konepelli oli ylhäällä.
Siinä kaksi siististi pukeutunutta herrasmiestä tutki innokkaana autonsa moottoria  ja kun olin heidät ohittanut ,niin..kas kummaa.... Opel alkoikin toimimaan  ja minun perääni sopivan matkan päässä.
Kuitenkin ajan mittaan kylläännyin seuraajiini  ja aloin napsimaan heistä valokuvia kamerallani. Aika pian he tajusivat ettei kyttääminen niinku enää kannata...ja autot katosivat perästäni.
Taas sen huomasin ,että lankapuhelimeni kuunteleminen alkoi  lisääntymään...tottakait. Kuului kaikenlaista rahinaa sekä napsutusta luurista  ja  esim yhteydensaaminen soittamaani numeroon kesti...liian pitkään.Joo.
Sentakia halusin varmistaa  telekuuntelun ja sovimme Kokkolalaisen yksityisetsivän kanssa toimenpiteistä.
Kuten eilen kerroin se toimi  ja  levähdyspaikalla oli punaposkisia poliisisetiä....
Tiedän tasan tarkaan ,että  esim kännykkääni  on kuunneltu koko ajan.Ilmaiseksi neuvoksi ......älkää missään  tapauksessa hankkiko itsellenne ns. "uusia malleja". Jokaiseen parempaan kännykkään voidaan laittaa ohjelma ,joka takaa sen  että olette kusessa. Vaikka   (VAIKKA)  suljette kännykkänne puhelun päättyessä..vakoiluohjelma  tekee sen,että se jää ns. edelleenkin auki.Näin ...joku...setä...pystyy koko ajan kuuntelemaan  keskustelua.....oijee...ja hupsista  keikkaa....
Auniin......hankkikaa..vaikka vanha Nokialainen.Sellainen perusmalli ,jolla ensinnä voit soittaa .vastata puheluun,lukea tuleva tekstiviesti  sekä myöskin sellaisen lähettää. "Sattumalta"  minulla on vanhoja Nokialaisia kännyköitä....muutama.....joo.
Ne......ei....jää...päälle.....heh ..heh...
Neljänneksi,,taikka miksei viidenneksi. Olen aina  ja kenties  ammattini (ko?) vuoksi tuntenut Suomen Puollustusvoimien taholla työskenteviä  ihmisiä. Kuulun lisäksi aikamoiseen   "yhdistykseen"..joka sivuaa "näkyvän armeijan"  toimintaa. Ei siis ole lainkaan kummallista ,että   vanhaa Nokialaista kännykkääni kuunnellaan,sekä muutenkin taidan olla sillai tarkan seurannan   alla.
Sekin on myös varmaa.Suomessa kun eletään.Yhä punaisen kommunistin varjossa ,niin myöskin siltä puolelta ollaan persoonastani hyvin kiinnostuneita.   Suurin syy siihen taitaa olla ihmeellinen selvänöisyyteeni ,jota myöskin aikamatkaajaksi voidaan nimittää. Suomen armeija...(ei ainakaan ihan vielä ) ole tarttunut ehdottamaani yhteistyötarjoukseen,mutta takaan että niin kohta tapahtuu. "Niin olen kuullut..." sekä "niin olen myöskin nähnyt".
Joo...joo....tottakait senkin tiedän ,että iivana on jumalattoman kiinnostunut aikamatkaajan taidoistani.Siis kännykkäni pulajamiset menevät takuuvarmasti myöskin  punaisen rajan tuolle puolen. Nowjeteituumithäänsanonheul.
Vielä lopuksi. Uskokaa jo että Suomi  on poliisivaltio !!  Siihen kuuluu myöskin hallitusherrat. Ei PS !
Tavalliset työtätekevät  on alistettu ahertamaan niska hikisenä  äkyrikkaiden  pankkitiliä pullistamaan. Koska pankit omistaa asunnot ja autot ,niin yhdelläkään ei ole varaa nousta  orjan asemaansa valittamaan. Siinähän puurrat työssäsi. Jokaisesta tilistäsi riistetään  laiskurivaltioille pitkät pennit ja kustannetaan   Roma...eiku Somalien uudet nurkkasoffat. Voi poijat kun noi muunmaalaiset plusuhousut pitävät Suomalaisia tyhminä.
Tjaa---has....heh  heh....voi lutuna sentään. Hallitusrois..eiku herrat   järjestivät työntekijöille kokonaaset 20 Euroa lisää kuukausipalkkaa...!!!
20 Euroa lisää palkkaa !!!  Kuukaudessa !
Sehän on ilmiselvää vittuulua työntekijöitä kohtaan !!!!
Ihan oikeasti.......miettikää ny.
20 Euroa....!

26/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.