lauantai 12. lokakuuta 2013

Sitä ja tätä.......

13/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.




Koska   kylkiluuuni ovat melko hyvässä kunnossa ,niin sen kunniaksi sotkin eilen polkupyörällä Teuvalle  ja takaisin.Matkalla mietiskelin  sitä tavatonta raamäärää ,joka tuli juuri Teuvalle.On siinä poijaat   miettimistä...miten sen rahan sijoittaa  ja myös sitä miten voi olla niin ,ettei kukaan muu saa  tietää  onnenpotkuasi.
Jos voittajan henkilöllisyys paljastuu ,niin on aivan varmaa että kyl ovikello pirajaa ja puhelimet samoin.
Noin 11 vuotta sitten sai yksi mies  Koskenkorvan paikkeilla lotolla noin 9 miljoonaa....vanhaa markkaa ,mutta eipä se auttanut häntä...kun muutaman vuoden verran.Perheen   bisnekset  ovat olleet jo pitkän aikaa rotestilistalla maksamattomien laskujen takia.
Itse sain 1969  Helsingissä asuessani vakiolla suunnilleen 14,400 vanhaa markkaa.... täysosumalla..oli muuten 18 muutakin voitttajaa.Se oli mukava summa ,mutta pieni siihen nähden,joka on kohta tulossa.....
Ainiin....olin yksi päivä kaffilla yhden perheen luona ja emäntä on venäläänen.
Hän on aikalailla   perillä oman syntymämaansa asioista   ja sanoi......varokaa  Suomi...:
"Kun Usa romahtaa taloudellisesti ja sitäkautta koko Eurooppa,niin mikään ei voi estää venäjän valtaamasta lähinaapurimaitaan sotilaallisesti. Yksikään maa ,ei edes Nato voi,eikä haluakaan auttaa.Tulee niin tavaton lama ,että 30 luvun  pörssiromahdus tuntuu päivän istumalakolta."
Emäntä sanoi myöskin  ..."  aina ennen sotia metsien eläimet tulevat asuttujen talojen,sekä jopa kaupunkien pihapiireihin.Niin sudet ja karhutkin.Myös kaikkinaiset  "kaapista tulemiset"  kuuluvat joka kerta tulevan sodan ennentapahtumiin .Poliittiset kähminnät sekä kaikkiainen irstaus lisääntyy .Murhat  ovat arkipäivää ja
maailma on täysin sekaisin "

Yhdyn myös emäntään.....eiku hänen sanoihinsa tietty....Joo.
 Ny aamukaffille.

13/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.