lauantai 5. lokakuuta 2013

Raaka murha Ylistarossa....

3/10-2013.
Ekku   Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin eilen rengasasioilla Ylistaron pahajoella,tuttavani luona  ja hänen naapurissaan asui  Ville Suomalainen.
Kaikki jotka tunsivat Villen sanoivat  hänen olevan mukavan  nuoren miehen.  Oli aina   iloinen,kaikille kohtelias ja elämäänsä tyytyväisen.
Melkein enkeli jo eläissään.
Entäs murhaaja ?..(sanotaan häntä vaikka "Säkiksi"..) Kännissä riidanhaastaja.Kaikkille töykeä.Aina   naama kurtussa.Riski ukko.Voimaa kuten pienessä kylässä. Jo  kooltaan täysin Villen vastakohta ,joka oli pieni sekä hento.
Tappelutilanteessa Villellä ei olisi ollut mitään mahdollisuutta Säkkiä vastaan. Ei mitään. Nolla. Ei mitään !
Mutta.........että Säkki otti moottorisahan....jolla....irrotti  Villen..........p.....n...nosti sen metrin sivummalle  ja laittoi vielä Villen lakin lakin..............p....hän.........!!?!!...
Säkki....olet piru !!
Nyt  tekisi mieleni sanoa...että kun Norjan joukkomurhaaja laitetaan siihen rasvaa täynnä olevaan pataan  ja aletaan kuumentaa sitä, niin olisi toivottavaa että "moottorisahuri" Säkki olisi samassa padassa.......muttaaa  kuten jokainen tietää , niin näin yleisellä foorumilla en saa niin sanoa.....En....E.
E. Enkä siis sano.  E.
Säkki  hoi......olit  siviilissä  suuri plusuhousuinen raukka......voimiesi tunnossa.....mutta luulenpa vahvasti että tulet   aikanaan  tapaamaan  sinua  paljon vahvemman. Piru odottaa sinua . Ja rasvaa täynnä oleva pata !
Ennusti :

3/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.