torstai 24. lokakuuta 2013

Puhelimien kuuntelusta....lanka sellaisista...vanhaan Nokialaiseen..

25/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikammatkaaja.


No mutta perskutarallaa.....!   Suuri ja vahva Ameriikka on kuulemma salaa kuunnellut satojen miljoonien ihmisten kännyköitä ,sekä kaikkea teleliikennettä.Oikeastaan siitä asiasta ei kukaan ole  nostanut äläkkää,vaikka siitä on jokainen tiennyt.Mutta.....kun paljastui että maailman 35 suurkenkäisten kännyköitä on  myös kuunneltu....niin voihan perskutti !!  Kaiken huippuna Saksan isorouvaakin on kuunneltu.....heh..heh..
Nooh.....mitä siitä on haittaa jos paljastuu hänen......."huohottaneen"....seksipuheluita erään pohjoisen toisen suurnaisen kanssa.....köh....hmtp....
Joo.
pajoo...
Tuata.. asuessani Jalasjärven Ahonkylässä sain selville että poliisisedät kuuntelee minun puheluitani.Vuonna 1987.Kokkolalainen   yksityisetsivä  mittasi "linjonen hävikin"  ja sitä kautta selvisi kuunteluaparaatin kiinnitetyn lähelle asuntoani.Yhden sähkö/puhelinkaapin sisälle. Soli sellainen tupakkiaskin kokoinen jutska.
Heh..heh......minäpoika teinkin ansan sedille. Kirjeessä pyysin yhtä tuttua soittamaan  minulle ja kertomaan että hänellä olisi myytävänä 10   Jatimatikkia....(on muuten tosi kova konepistooli  ja Suomalainen vielä).
Niin hän teki   ja sovittiin tapaamispaikaksi yksi linja-autopysäkki lähellä Kurikkaa. Ja sinne mä kovaa kyyttiä mukamas  lähdin.
Kun noin 10 minuutin kuluttua pääsin perille,niin hupsistaheijjaa.....Paikalla oli ensinnä   tuttu  "konepistoolikauppamies"  sekä kolme poliisiautoa  ja voi että viranomaiset kollasivat innolla tuttuni pakettiautoa....heh..heh..
Huomattuaan minut ,sekä erityisesti innostuneen tervehdykseni......ja todella ilkikurisen naamanilmeeni sinitakit häipyivät posket punaasina tiehensä..
Ainiin....yhä edelleenkin vanhaa Nokialaistani kuunnellaan.  Tämän takia   (edelleenkin) jatkan sellaista pientä kiusantekoa.....langoilla....että tämän blokinikin puitteissa. Jaa.....on aivan varmaa ,että kyllä noi  irän vintturasääretkin....lastenmurhaajat.....partisaanipaskiaiset ....Lokan ....hirmutekoihin vuonna  1944 syyllistyneiden sukulaiset .....myös kuuntelevat   maailman teleliikennettä. Joten emme syytä ainoastaan   Ameriikkaa.
Ennyt muuta....niin....muistinpa eilisen keskustelun.....yhden perheen  kanssa..joten.....

25/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.