maanantai 28. lokakuuta 2013

Orvell...oli siinä äijjä !!!

28/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

 Orvell oli kirjalija   ja   ilman  heidän suunnatonta  tulevaisuuden "avarakatseisuuttaan"  ei kyseistä ammattikuntaa oikein olisi. Romaaniensa lisäksi Orvell  tuumaili mitä   huominen oikein näyttää ja näyttäytyihän se. Siis aikamoinen selvänäkijäkin samalla.
Hän varoitti tulevaisuuden  "isoveli valvoo" yhteiskunnasta. Miten jokaisessa paikassa on valvontalaitteita ja miten meitä yötä päivää kytätään. Nyky-yhteiskunta on juuri sitä.Kytätään ja salakuunnellaan.
Kaikkialla on valvontalaitteita.Virastoista ja firmoista puhumattakaan.Myös  maalla asusteleva  mummaraanenkin pystyy eläkkeestään laitteet hankkimaan.Ja sehän on vain hyvä se. Asian kääntöpuoli onkin eri asia. Yksityisyytesi suoja on mennyttä kamaa.Täysin mennyttä kamaa.
Menet minne vaan,saatat joutua kameran seurattavaksi.
Teleurkinnan lisäksi sinua seurataan yötä päivää .Kovan kusihädän seurauksena voit päästä vaikka juutuppiin taikka minne tahansa satojen miljoonien nettikyttäjien katseltavaksi. Tuossa kuseskelee se ja se......joo.
Jos  taikka kun....ja on varmaa,että autoihin tullaan laittamaan  "sokerinpala"  jonka avulla (mukamas) sinua voidaan verottaa ajettujen kilometriesi  takia. heh  heh.
Ainut todellinen syy on tietää liikkumisesi,  tapaamiset ajosi aikana  ,sekä   että poliisivaltio on koko ajan perillä sinusta.Et ole kohta yksin. Toisaalta..jos autosi vaikka sammuu keskelle Lapin  jänkhää ,niin tulet saamaan hinausapua alta aikayksikön.......taikka sitten et.
Tuleepi aika.....(mää sanon) että jo synnytyslaitoksella ipanaan  istutetaan  lude. Se saa virtaa    ihmiskehosta  ja   jopa olet kunnolla valvonnan alla.
Tjaa.....toisaalta....jos epäilet kumppanisi  pettävän..niinku sinnuu....niin ota silloin yhteyttä QQSREWW...sivustoon  ja se antaa sinulle tarkat   koooooornitaatit  missä hää on oikein lusmuillut.
Voi sitä meteliä......!!??....
Juu.

28/10-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.