torstai 19. syyskuuta 2013

Ufoasiaa....(ko?)......Kauhajoelta....

19/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin eilen entisellä .. kaksikättä kirpparilla,joka   on nykyisin lähellä tavaratalo Hongkongia...siitä noin 400 metriä vasemmalle.....ja siellä   tapasin Kauhajokisen miehen.
"Kas  Ekkuhan se siinä.".hän sanoi.....ja  kun hetken siinä turistiin ,  niin mies alkoi kertomaan....
" Piekana sentään....noin 30 vuotta sitten alkoi koirani haukkumaan keskellä  syksyistä yötä ..noin kahden aikaan..ja kun  haukkumista vaan jatkui niin minä menin pihalle asiaa tutkimaan..
Asuin siihen aikaan aika lähellä Hämeshavusta....ja aluksi luuulin että kyseessä on jotkut   juhlat ,sillä ulkorakennukseni takaa  kajasti kirkas valo.Kun menin lähemmäksi , niin maasta,noin metrin korkeudella kökötti kummallinen kirkas vekotin....noin metrin halkaisijaltaan  ja se loisti todella kirkasta vihertävää valoa.
Se ikäänkuin väpätti kummasti, niinkuin hitsausliekki ja se suhisi jännästi.Astuin  kiinnostuneena lähemmäksi ja ollessani noin viiden metrin päästä kummajaisesta se todella nopeasti suhahti ohitseni ,sekä syöksyi suoraan   orapihlaja-aidasta läpi.
Pensasaitaan jäi savuava aukko..noin metrin/toista läpimitaltaan.En siinä hässäkässä huomannut mihin se valopallo vilahti ,sillä säikähdin aika lailla.Orapihlaja-aidassa oli vielä  monta vuotta se aukko   ja sen reunat kummallisen väriset.Koirani,joka oli aina sillai virkeä,ei enää ollut kunnossa.Moneen viikkoon se ei syönyt ja tuijotti minua kummasti.Voi sanoa että sillä oli silmät niinkui pyöreänä.
Siis...mikä se outo juttu oikein oli Ekku ??"
Joo....ainakaan se ei ollut ns. pallosalama.Sanoin.......ja ainoaksi vahitoehdoksi kuule jää....lentävät lautaset...taikka niihin liittyvä asia. Jos et ole ennen lukenut  tunnistamattomista esineistä....siis ufoista..niin   mene Kauhajoen kirjastoon  ja sieltä löydät alan kirjallisuutta. Itsellänikin  on muutama kymmenen ufokirjaa  ja saatan niitäkin sinulle lainata.
Ainiin.....kuule....sopiiko ,että tulen joku päivä sitä tapahtumapaikkaa katsomaan....ihan uteliaisuuttani.....olen ollut aina  oudoista  tapahtumista kiinnostunut...?....
"Sopiihan se....sanoi....mies.....nähdään.....hei..hei..."
Soitellaan....ja taas mennään  sanoin....hei..hei..

19/9-2013.
Ekku Mattila.
 Aikamatkaaja.