keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kennedyn murhasta...ja muustakin.

11/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Kryon...

Tulin äsken kokouksesta Seinäjoelta jossa käsiteltiin mm Kennedyn murhaa .  Sattumalta paikalla oli....tuolta jostain...kaukaa... henkilö , (sanotaan häntä vaikka Salomoniksi )  joka oli tutkinut samaa asiaa kohta 40 vuotta. Kun hän luki blogini jonka kirjoitin noin vuosi  sitten ja jossa kerroin syyllisten henkilöiden nimet,niin hän oli ja on vakuuttunut siitä, että oikeassa olen ollut koko ajan. Hänellä oli todisteet.
Hän oli lukenut  myöskin kirjoitukseni Jhon  Kerrystä , Amerikan ulkoministeristä  ja  tullut siitäkin asiasta samaan päätelmään,kuten minä.  Herra   Salomon tietää senkin ,että maaiilmassa oleva pahuus kaappaa  jonkun  henkilön käsikassarakseen ja   sellaisen kautta koettaa saada maailman sekaisin,sekä tuhon tielle. Jos tälläinen henkilö on vielä maailman  yksi tärkeimmistä,niin.......kriisit synnytetään .
Olen saanut viimeaikoina useammalta henkilöltä palautetta ,että myös hekin ovat huomanneet Kerryn kummasti muuttuneen  persoonan.Kerryn  silmiin on tullut kummallinen paha katse .Jopa itse   Amerikasta olen saanut (viimeksi eilen ) postia jossa ollaan huolissaan Kerryn toimista maailmanrauhan tiimoilta.
Herra Salomon kuuluu ... henkiseen yhteisöön.... ja se on luotu  1955 estämään  sen pahimmann traregian ,eli kolmannen  maailmansodan syttymiseen. Vaikka vuoden 1945  jälkeenkin on maailmassa ollut satoja selkkauksia,joiden yhteydessä on kuollut noin 23 miljoonaa ihmistä ,niin kuitenkaan kolmas maailmansota ei ole syttynyt.
Voiko olla jopa niin,että  (KRYON) :lla    on ollut tärkeä osa  tähän. Sillä...aina on jokaisella vastakohtansa....kuuma ja kylmä.Pimeä sekä valoisa.Pitkä ja lyhyt.Raskas sekä painava.Kova että pehmeä.  Nauru ja itku.Valon nopeus ja liikkumaton atomi. Tylsä sekä terävä.Hyvä sekä paha.
Hyvä sekä paha. Kryon on pahan vastakohta. Kryon on hyvä.Joskus...Kryon ...voittaa pahan. Lopullisesti.
Kennedyn veljekset olisivat olleet liian hyviä tähän  maailmaan.He vastustivat pahuutta ja saivat siitä maksaa.Jos he olisivat saaneet elää ,niin nykymaailma  olisi aivan erilainen tänään.    Sodat olisivat  loppuneet ja aseet taottu auroiksi.Ihmiskunnalle olisi tullut uusi aika.  Rauhan aika.Rakkauden aika.
Kryon..........on särkymätön. Se koostuu rakkauden atomeista.
Se on  ikuinen.
Rakkaus.
Eikä se koskaan häviä.


11/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.