keskiviikko 4. syyskuuta 2013

John Kerry.......??? Hear me ISRAEL !!!!!

4/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Kautta historian on sanottu,että ihmisen silmät ovat sielun peili.Juuri ihmisen silmistä näkyy hänen koko sielunsa.Koko hänen eletty elämänsä ja varsinkin vanhempana  voimakkaammin.Hyvyys ja pahuus .Jos henkilö on hyvä niin se näkyy hänen silmissään .Jos hän on paha sekin näkyy.Vaikka  ihminen koettaa peittää pahuutensa  ja  jos hänen silmänsä näkyvät,niin se ei onnistu. Ei onnistu.Hyvä   ihminen ei tarvitse silmiään peittää. Hänen ei tarvitse.Hänellä ei ole mitään salattavaa.Hän on hyvä.
Hyvällä ihmisellä on lempeät silmät. Hyvät ja lempeät. Hyvät.
Myös niin voi käydä,  että aikaisemmin hyvä ihminen  muuttuu . Hänestä saattaa tulla vain muutamassa kuukaudessa aivan eri henkilö.Hän muuttuu pahaksi ja sen kautta hänen silmänsäkin muuttuvat.Niihin tulee kovuus  ja kataluus.Ilkeys  sekä pahuus.Sydämettömyys ja  julmuus. Tälläisen ihmisen on vallannut piru.
sarvipää.
Kuten on tapahtunut Yhdysvaltain ulkoministeri  John   Kerrylle. Hänen aikaisemmin lempeä  sekä hyvä olemuksensa  on täysin muuttunut muutamassa viikossa. Kerryn silmiin on tullut pahuus.Kunmallinen   harmaan raskas ilme.Hengettömyys ja tylyys. Täydellinen sydämettömyys ja lempeyden puute.Kerryn silmissä näkyy katala pahuus.
pahuus.
John Kerryn on vallannut piru.
piru.
Nyt Kerryllä on tehtävä.Katala työ ,jonka täyttäminen on  hänelle annettu.Kerryn pitää aiheuttaa tuhoa seä sekasortoa.Hänen pitää sytyttää maailmanlaajuinen  kipinä.Sodan kipinä ja sen seurauksena poistaa Pyhä   Israel maailmankartalta. Aikaansaada   seuraava sota.Tähänastisista suurin. Se kolmas.
Kolmas maailmansota.
Kolmas.
Pyhän Israelin lähellä  ja sen ohessa koettaa tuhota  Israel.
Israelin ,jonka   asukkaissa   on edelleenkin  Jeesuksen verta.Jeesuksen verta. Sen nykyisessä kansassa.Juutalaisten kautta tullut.Kaukaa historiasta. Pyhää verta.
Pyhää.
John Kerry on mukana pirun joukossa jotka yrittävät sammuttaa Jeesuksen veren perinnön. He koettavat kaataa Graalin maljan sisällön maahan.Pyhän  DNA :aan.
Jeesuksen veren DNA:aan jatkumon. Se löytyy Pyhästä Israelista.
Israelista.
Israelista.
Pyhitä ...Zync.Aigwt! Oxbltoq .Zera.
Zera !

4/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.