lauantai 21. syyskuuta 2013

"haitarikauppa ".....virtaa näköjään riittää....

21/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ostin haitarin Seinäjokiselta kirpparilta tämän vuoden keväällä.Se   oli  vihreä ja maksoi minulle tasan 80 Euroa.Viikko sitten kuulin   jupelta ,että hänen kaverinsa etsii halpaa haitaria  ja samana iltana oman haitarini  annoin myytäväksi 50 ;llä Eurolla. (  Eiks ollut kummallinen bisnes ?)
Jup.
Noh....eilen illalla soitin jupelle ,että mikä on haitarikauppatilanne  ja kuulin ,että  se ostaja oli luvannut siitä 20 Euroa....!!....kaksikymppiä......häh ??...mitä..helk...#¤"!!??!"//&%....j   Jumantsukka....her...ver..perk..!!
Minulla taisi kärventyä  nupin nuassisolut......sillä eikun autoon...ja jupen luokse...jossa se halveerattu haitarini oli......."ihan "  sattumalta  mukanani oli autossa 5 kilon moukari  .....ja hups.....sillä aloin takoa haitariani senverran kiivaasti ,että se otti ja hajosi...juu.
Jupe katseli riehumistani....vähän  kauempaa...ja sanoi sitten että...¤¤"%%¤!!?=)///&%¤%¤#!!!????&%¤:::
ja olipa   viisaan näköistä touhua.
Jaahas.......jos joku lupaa hyvästä haitarista   ...vaan  20 Euroa....niin hän   ei ole viisas !!!!
Juu.
Siis  Untolle terkkuja.....heh  heh......tekisi  sanoa että.....työnnä ne haitarini palat....pers....mutta en taida niin  sanoa .E.
 Toisaalta......kannattaisiko minun mennä jonnekin   bisnes/kauppa/myyntikouluun ??? Jos kerran 80 Eurolla ostaa  ja sitten 50 ;llä   Eurolla  koettaa myydä .....ja   kun 20 Euroa luvataan , kuitenkin präiskii myytävän tuotteen tuhannen pil...päreiksi...
niin.....???
Soittakaa......

21/9-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.