torstai 29. elokuuta 2013

Onnelliset (koira!!) vastavihityt !!!!

29/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Voihan juman#¤##""%/%¤#"#¤#¤¤#""""%%###==#"#"¤¤#¤¤!!!!!!!!!!!.
Eilisessä  sanomalehdessä oli  "hieno"  kuva häistä,jossa kaksi koiraa vihittiin avioliittoon!! Kyseessä oli  Kandyn kaupunki Sri Lankassa ja samassa "hääseremoniassa" vihittiin avioliittoon kahdeksan muutakin koiraa !!!
(0dottakaa hiukan....käyn pihalla sadattelemassa ...................ensin)...............................................................................................................................................
..................................#¤#¤#¤##¤&&%¤&%.....................Jum.........¤#¤#¤!"¤#¤¤!!!!!......&%&%&%¤##
.......!!!!!....??????  ¤#¤""!&/%.......!!!!!....?????.....&&¤  ...kir...per...sat..    jum....perskuta....voihan..
..%¤%#¤#¤""!!!!!.....=)???????.....hit....vit.....hat.....¤%¤####¤  !!!!....?????...kuustoista....hel....tin..
!!!.....&&%¤#¤#!!???:::::.  voihan  ....!!!...)(   !"%%¤##.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Lauta..!!!!!!
Nyt taitaapi olla ne viimeeset ajat kuulkaa tulossa ! Tuollaisia eläinvihkimisiä on tapahtunut jo  muutama   kuukausi sitten  muuallakin,mutta tuntuu että tahti vain kiihtyy. Olen varma siitä ettei mene pitkään kun meillä täällä Suomessakin tapahtuu samanlainen koirien "avioiittoon siunaaminen".
Maailma on tullut  hulluksi !! Toisaalta....eikös   tuossa samassa maassa ollut vielä 50 luvulla ihmissyöntiä ? !!
..ja kenties se Tsunami ei ollutkaan mikään sattuma.....2004....??...häh ??....vaan siinä ukko Ylijumala päästi vedet syöksymään syntisen maanosan päälle....???..
Sitten Moskovan....MM-kisoihin,jossa Suomalainen MINISTERI.....Harhamäki...eiku Arhinmäki  heilutti iloisesti sateenkaarilippua  ja samalla todisti koko maailmalle kaapistaan esilletulemisensa. Et kuule taida uskaltaa mennä yksin   Moskovan hämärille karuille.....voisit saada kraapooksia......partahaiveniisi....
Auts...!..aaaaaaauuuutttss....!!..muks....
............................................
Nyt tuloo Ekku  Mattilan ennustus ....tulevasta ...ajasta.....;
Nykyisessa maailmassa jyllää piru!  sarvipää (heh..heh..pienellä alkukirjaimella..heh..heh  ..) on onnistunut saamaan hallintaansa suurimman osan maapallosta. Tilanne on niin paha,ettei meitä pelasta enää kun kaksi asiaa....(vai yksikö vain ?)...
Hän,joka nousi  ylös taivaaseen noin 2013 vuotta ja 29 päivää sitten, on tultava takaisin. Jos  ja kun niin tulee tapahtumaan,niin  kaikenmaailman  koiran/kissin vihkimiset loppuu.Kertalaakilla. Hän tulee taivaasta.Hän kertoo rauhasta sekä lähimmäisen rakkaudesta.Hän kerää pois aseet ja ammukset.Opettaa meitä.Ohjaa meitä.Hän antaa meille uuden suunnan. Rauhan ajan...Ja...SYNTISET...saavat todellisen tukkapöllyn....voi sitä itkua ja kirkumista.....eikä  sateenkaarilippuja  enää näy...Ei näy. Ei näy. Ei. Ja vihityt kissit sekä koirat  lojuvat morsiushunnuissaan pitkin ketoa.Raatoina vallan .Turvat vääntyneinä kuolinirvistykseen.Loppu on tullut.Puhdistus on alkanut. Oijee.....!
...........................................
Mutta uskovaisilla on  ilon aika.
Ilon aika.
...........................................
Ja se toinen on:
Pilvien lomasta laskeutuu muutama tuhat lentävää  lautasta ja niissä on  avaruusveljemme toisesta maailmasta.Kaukaa.Tuolta jostakin.Tähtien takaa. He kertovat rauhasta sekä  lähimmäisen rakkaudesta. Keräävät pois aseet ja ammukset. Opettavat meitä. Ohjaavat meitä.  Antavat meille uuden suunnan.
Rauhan ajan.
.....hmmm....huomaatteko.....tämä viimeksimainittu taitaapi olla utopiaa...???..Vai  ??..
Lopuksi siteeraan kalastaja Pentti Linkolaa ...
"Maapallolla on 99,9 % liikaa ihmisiä. 99,9% liikaa tehtaita.99,9 % liikaa autoja.99,9 % liikaa huorintekijöitä.Toivottavasti  loppu tulee pian.Sitä ennen  minä kalastan  ja odotan innolla ..tulevaa, joka pelastaa maapallon".
Tälläistä ....tälläkertaa.......nyt   menen keittämään anopille  riisipuuron....oijee....tuota...hmtp...
.....huomiseen..

hei.


29/8-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.