keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Abortti on AINA murha !...niinkö...?

11/7-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Kristillisdemograatti  Päivi Räsänen ,Suomen sisäministeri ja siis samalla  maamme  korkein  poliisiviranomainen  on sanonut blogissaan seuraavaa;
Vaikka nainen tulee raskaaksi raiskauksen,taikka insestin seurauksena ja  haluaa näistä syistä tehdä abortin,niin teko on aina murha. No mutta Päivi Räsänen...!!???
Räsäsen mukaan abortti on aina murha ja vertaa tekoa teurastukseen.
Että mitä ??
Esimerkkejä.....vaikka....; Intiassa joukko  resuperseisiä  plusuhousuja tekee joukkoraiskauksen 13 vuotiaalle  tytölle ja Päivi Räsäsen mukaan (ko?)   aborttia ei saisi missään tapauksessa tehdä? Tälläisiä tekoja tapahtuu satojatuhansia ympäri maailman. Taas esimerkki....; Jos oma  isä raiskaa lapsensa ja tuloksena raskaus,niin aborttia ei saa tehdä? Vai mitä Päivi Räsänen?
Helsingissä joukko Omaleita...(tuliko kirjoitusvirhe?) raiskaa   Suomalaisen  perheellisen naisen ja hän tulee raskaaksi,niin aborttiako ei saisi taaskaan tehdä ?  Huhuu Päivi Räsänen...?? Mitä..?
Abortilla ja abortilla on suuri ero.
Jos nuori terve nainen tulee raskaaksi "normaalilla" tavalla,eikä siihen liity mitään  väkisin pakottamista ja jos hän tekee abortin ("muutenvaan") niin silloin kyseessä on AINA  murha ! Tälläinen teko on AINA murha, arvoisa  Päivi Räsänen. AINA  murha.
Jos raiskattu nainen tulee raskaaksi ja haluaa abortin,niin se EI ole murha.
Toistan tämän;
Jos raiskattu nainen tulee raskaaksi ja haluaa abortin,niin se EI ole murha !
Jep.

11/7-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.