tiistai 25. kesäkuuta 2013

Vladimin Putin/Sauli Niinistö....

25/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tarkistin aamusella tornissani   ns; "poliisiradion" kytkentöjä  ja kaiuttimesta alkoi kuulumaan selvää Suomenkielistä puhetta.
Onkos siellä Saku?.. kysyttiin...täällä soittelee Putin venäjältä.Mites muuteen menee niinku ?
Kas,kas...vastattiin....hyvin menee Putin...Niinistön Sauli täällä. Koskas oot täälläpäin?
Olen jo aivan lähellä...ei mene   kun muutama tunti ja sitten pulistaan taas.Ekkai ole liikaa niitä  Natojuttuja puhellut ?
En varmana.En.Olen koettanut pitää naamani siitä asiasta ummessa.Ole huoletta vaan oi Putin.
Hyvä juttu  Saku.Mehän tavataan siellä kultarannassa ja siellä me   jutellaan Nat...eiku Suamen että venäjän suhtehista.Ei sitten sanakaan sitä Nat...asiaa...ei.ei .ei ei..Annetaan julkisuuteen ettei  edes sanallakaan mainittu  sitä hirv...eiku Natoasiaa...ei...ei...Ja sitten mennään (mukamas) sinne Suamen entiseen pääkaupunki Turkhun ja juhlistetaan (mukamas)  Pietari  sekä Turun  ystävyyskaupunkien 60 vuotisjuhulia eikä sanallakaan taas mainita että meille tulee kylhän se vanha KGB tuttuni,se joka osti vuonna 1991   Kenraali   Äänruutin maapaikan vierestä  tontin..mukamas omanaan,mutta mulle se tuli  tietysti  ja että sille rakennettiin ensimmäiseksi vahva pommisuoja ja siitä emme sanallakaan taasen mainitse.Emme.Ei.ei ja ei.
Ainiin.....Putin...muistuta että saat sen Turku mitalin...se on tosi tärkeä jutska eiksjuu?.
Okei  Putin....tehdä ninku sanost äsk.Olh aiv hilja.Mutta muistuta mua jollakin tavalla jos multa vahingossa lirpahtaa se hirveä sana...se  se Nato.Pukkaa mua vaikka kintuhin jalallas  ,taikka anna joku muu konkreettinen merkki.Iske silmä ja kul mää siittä hokaan että nyt on kohta tulossa se sanahirviö..se Nato..juu.
Vielä yks asija Sauli. Otappa  mukaas kahdet uikkarit Mä niiku tuumasin et mennään  site Kultarantaan uimhan.On niin lämmin vettä  vielä.
Okei Putin. ehdään niinku sanot.On niin lämmin  kes,että tällä aurinkomääräl  mä pärjään ain pualvuat.
Heh..heh.....tua lausehan on suaraan tuntemattomasta sotilaasta...kukas niin sanoikaan....se se...oli Hietasen akan poika kun se sai  komppanian Vääpeliäiteeltä yhden laihan silakan..heh..heh..oot aika velmu oi Sauli Niinistö.
Onks sulla vielä muuta oi Putin?
Ei oo oi  Saku.
Illalla nähdään.Moro siihen saakka.
Moro vaan .Ja srabuuthin.Oi Puutin.
Brabustika og buustika.Harasoopi.Alatoobi.

25/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.