keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

piru kutsui hautausmaalle kuolemaan..

19/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kyllä tämä maailma on sitten todella ihmeellinen! Jo aikoja sitten olen huomannut,ettei sattumia ole lainkaan vaan kaikki tapahtumat ovat tarkasti ajoitettuja ja niillä on jokin tarkoitus.
Kuten eilen.Sain asiakkaakseni  hymyttömän ja alakuloisen nuorehkon naisen.Sanotaan häntä  vaikka Hanneleksi.Yhä edelleenkin kaunis.Kaksi lasta synnyttänyt.Näkee kauas,että mallintöitä on tehnyt. Seksikäs ja  puoleensavetävä.Pitkä sekä todella hyvävartaloinen.Varmasti kääntää miesten päät ja   miksei naistenkin.
Nainen oli todella masentunut. Todella mieli maassa.Kärsinyt monta kuukautta.
Olen  tehnyt huorin. Hannele  sanoi.Hän kertoi elämästään ja siihen liityvistä asioista ja   heti alussa tajusin,että siinähän hän on. Hannun vaimo.Juuri hän joka miestään pahasti petti.Hannun vaimo.
Sama nainen,jonka vuoksi Hannu oli melkein päivänsä päättää.
Hannele  katui.Tekoaan ja todella syvästi.Vieläkään hän ei ymmärrä   mitä tapahtui.Koskaan ei ole voinut kuvitella että omaa rakasta   miestään pettäisi.Ei koskaan.Ei ikimaailmassa.Se masennus,johon hän oli joutunut oli tavaton.Myös hän oli ajatellut itsemurhaa.Hannun lailla.Koko elämältä oli pudonnut pohja pois.Kaikki oli menettänyt tarkoituksensa ja sen lopputuloksena nainen päätti.Nyt saa riittää.En halua enää elää.Tahdon pois tästä maailmasta.Tuskani on liikaa.Häpeäni on raskas kantaa.Nyt saa kuolema tulla.
Niin on parasta.Jätän tämän maailman.
Ja hän keräsi  masennuslääkkeensä.Myös Diamamit mukaan.Kaupasta  kaksi pulloa.Viinaa ja viiniä.Kassiin ne ja autolla  suuntana hautausmaa.Siellä on oman isän hauta.Kylmän kiven alla makaa.Jo aikaa sitten kuollut. Lähelle häntä  ja annan kuoleman tulla.Isälle kerron huoleni mun.Varmasti  kuulee.Varmasti kuulee.Uskon isäni anteeksi minulle antavan.Pettäjän tieni.En jaksa enää.Nyt mä tulen.Odota.Odota.
Ja pillerit suuhun.Kuolemaa  tuomaan.
Hannu oli huomannut vaimonsa alakulon.Koetti soittaa perään  ,mutta ei Hannele  vastannut .  Hannu soitti Hälytyskeskukseen ja poliiseille.Onneksi oli  vaimolla  puhelin päällä.Poliisit   taivaan avulla ristikoi kännykän..Ja sieltä  kadonnut löytyi,hautasmaalta,menossa kuolemaan .Ambulansilla sairaalaan.Kuolema ei häntä saanut.Psykologia odottaa kova työ.Kova työ.
Hannun pelasti talitintti.
Sateliitti  Hannelen.
Molemmat liikkuu taivahalla.
Jumala  on.

19/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.