maanantai 17. kesäkuuta 2013

Jälleensyntymisistä taas....

15/6-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Sähköpostiini sekä Fasebookkiini on tullut aikalailla yhteydenottoja ja ne kaikki käsittelevät samaa aihetta.
"Minkä takia jälleensyntymiä ei muista?"
"Minkä takia jotku  muistavat omat jäällensyntymänsä?"
"Eikö olisi hyvä jos jokainen muistaisi omat jälleensyntymänsä?"
...Ahaa....ja vastaanpa siis seuraavasti....:

Karman laki :
Oletetaan että tällä nykyisellä elämällämme on tarkoitus että jokainen  kehittää  omaa sieluaan,päästä eteenpäin "sinne jonnekin" kauaksi tästä maanpäällisestä helvetistä  ja kun olet  valmis et tarvitse enää syntyä maan päälle.
Oletetaan jälleen että edellisessä elämässäsi jouduit   herra X tappamaksi ja että hän varasti kaiken omaisuutesi.Nautti saamastaan rikkaudesta ja naureskeli että kylläpä kannatti.
Noh...kun  synnyit taas tänne maan päälle ja ajan kanssa aloit muistaa että....heiii....helve...herra X....se saaterin paksumaha tappoi minut ....voi jumankautta....odotahan.....nyt on minun vuoroni....kohta saat samalla mitalla....odotahan vaan...
Ja menet sekä  maksat potut pottuina....siitäs sait ketku....noiiin...pam !
Karman laki perustuu  sielun jatkuvaan hyvään  kehitykseen .Se on edettävä  niin,että siinä on aina mukana  aito  elämänkokemus ja valinnanvapaus .Niin hankaluuksineen,kuin myös hyvinen asioineen.Vaikka sinulle tapahtuisi  mitä,niin asiat on otettava vastaan,sillä niin on tarkoituskin .Sinulla ei saisi olla minkäänlaista etukäteistietoa asioista joihin saatat joutua.Jos väistät jonkun raskaan tilanteen ja varsinkin mikäli tiedät siitä ennakolta,niin se ei ole oikein.Ja jos tiedät eteesi tulevan hyvän asian ja valitset  ainoastaan sellaiset tapahtumat,et kehity ollenkaan henkisesti.
Ihmisen sielu tarvitsee jatkuvaa kehittymistä.
Siinä on mentävä ikäänkuin portaikkoa ylös ,jossa on satoja pieniä askelmia.Yhden kun  etenet,niin  seuraava askelma tulee eteesi.Askelmien lukumäärää ei tiedä  kukaan.Voi kestää muutama satatuhatta vuotta ja satoja jälleensyntymiäsi  ennenkuin olet edennyt  rappusillasi   ja jäljellä on enää muutama askelma.
Jokainen tekosi tässä elämässä vie sinua joko eteenpäin portaikossa,taikka taaksepäin.Voi kestää pitkänkin aikaa ja  taaperrat  kuitenkin sillä   muutamalla  askelmallasi ,etkä etene  ollenkaan.

Sinun on yksinkertaisesta  kestettävä myöskin  raskaatkin vastoinkäymiset  koska niiden  jälkeen tulevat   ne hyvät tapahtumat.Nämä vuorottelevat kuten sahanterä.Ylös ja sitten alas.Alas ja taas ylös.
Muista myös  se,että sinua koetellaan erilaisissa asioissa.Senpä takia esim (tänäkin päivänä) Arabialaiset ottavat  vieraanvaraisesti sinut vastaan.Vaikka saavut heille keskellä yötä, he antavat sinulle ruokaa sekä juomaa,myös ,yösijan ja toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi .Koskaan ei voi tietää, Arabialaiset sanovat,ettetkö ole  Jumala,joka sillä tavalla  koettelee sinua.Kaikki liittyy henkiseen kehitykseen.Kaikki.
Mikäli tässä elämässä potkaiset koiraa synnyt seuraavassa elämämässäsi koiraksi.Ja sinua potkitaan.Jos maksat potut pottuina sinut edellisessä elämässäsi murhanneelle ja tapat hänet tässä nykyisessä elämässäsi,niin  jatkuva pahuuden karuselli on valmis.Se ei pääty koskaan ja ette kumpikaan pääse eteenpäin henkisen kehityksen  rappusilla.
Siis....mitä niitä vanhoja asioita muistelee.
Sitä enemmän sontatunkio alkaa  haista ,mitä enemmän sitä kaivelet.
Jos tapaat tässä nykyisessä elämässäsi  edellisen elämäsi   tappajan ,niin moikkaa ja anna hänelle anteeksi.
Näin tehdessäsi Karman laki toteutuu kaikessa  mahtavuudessaan ja voit nousta seuraavalle askelmalle.
Näin ,
olen kuullut .

15/6- 2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.