sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Jemenistä lisää ....juu....

12/5-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Pitääkö Suomen tiedustelupalvelu meitä Suomalaisia aivan tumpeloaivoina??He nimittäin toitottavat suureen ääneen,että kaapatuilla ei ollut lainkaan mitään hätää,koska HE OLIVAT SAANEET KOULUTUKSEN JA JUURI  KAAPATUIKSI TULEMISTA AJATELLEN !!!!
Heh....tjaa....
Kerrataanpa vielä....Suomalainen aviopari menee Jemeniin muka opiskelemaan Arabiaa????
Toinen heistä on Suomen Puollustusvoiman Yliluutnantti  ja toinen  "töissä"  Neste-Oy;ssä???..ja luti!!
On aivan selvää,että jos ammattina on vaikka tiedustelutoiminta ja varsinkin työskentely vieraalla että vaarallisella maaperällä,niin tottakai heille annetaan alan paras  koulutus.Juuri siihen kuuluu   ERITOTEN mahdollinen tilanne,jossa  jotkut  työntää pieneen kaappiin,jossa ei voi edes kunnolla seistä  ja että koko ajan kuuluu  korvissa uskonnollista,taikka poliittista hapatusta.
Kun samanlaista tilannetta on harjoiteltu jo KOULUTUSVAIHEESSA  ja jopa useamman kuukauden ajan,niin miten helppoa on se kestää.Myös se että tämä kyseessä oleva avioari oli sellaisen koulutuksen saanut todistaa ensinnä sitä,että he kuuluvat tiedustelutoiminnan parhaimistoon ja että koulutuksen on antanut Usa.
Kuulemma heillä ei ollut "sattumalta" passeja lainkaan mukana ja "muka" sen takia kaapparit eivät tienneet ketä hyppysiinsä onnistuivat saamaan...on taas heh..heh puhetta...!Olisi todella hullua pitää henkilötodistuksia taskussaan,vihamielisellä alueella ,jos kuuluu "oo8"...taikka muuhun vastaavaan järjestöön....!!
Edelleenkin toistan  ..: Jos kyseessä olisi ollut aivan tavallinen maanviljelijäpariskunta Lievestuoreelta,niin takuulla ei Suomi ,eikä Oman olisi  yhtään heistä välittäneet. Nyt Oman teki jumalattoman työn saadakseen heidät vapaaksi,tottakait Suomen pyynnöstä,  sekä  maksoi (Suomen pyynnöstä) muhkeat  korvaukset  saadakseen "ammattilaiset" takaisin tärkeän työnsä ääreen.
Jahah....nyt on  avioparilla takinliepeet kärventyneet ja ilmeisesti joutuvat pysymään turvallisessa Suomessa.Olen aivan vakuuttunut,että he ovat jo tehneet raporttinsa pomoilleen,sekä  erityisesti siinä kiinnitetään huomio tapahtuneisiin seikkoihin.Seuraavia  "työtehtäviä" ajatellen.
Nomutta heiiiii.........olkaapa varovaisia  te  Omanissa "työskentelevät"....Suomalaiset  kiälenopiskelijat...ja kutsukaa nopeasti Jemenissä  huriskeleva taxikuski takaisin Suomeen.Muuten...hän...on..seuraava uhri !!!
Vai mitä sanoo tähän Supo ????

12/5-2013.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.