maanantai 8. huhtikuuta 2013

Yhä Mäntsälä mielessäin....IKL....!!!

8/4-2013.
Ekku  Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Mänstsälän matkallani tapasin erään Italialaisen  "matkaajan" ja meille syntyi   mielenkiintoinen keskustelu.
Hän (sanotaan vaikka   Agostigo) oli  lukenut minusta ja  ihmetteli suureen ääneen kun minua ei (vielä) oltu kelpuutettu auttamaan Suomen puolustusvoimia kyvylläni.
Agostigon mukaan jos minä olisin Italialainen,niin jo heti tietäjän urani alussa minut oltaisiin  hyväksytty heidän  maansa tietäjäksi ja varsinkin nyt maailmantilanteen ollessa tässä vaiheessa,viimeistään  nyt.
Agostigo sanoi...."Datti da fare"  ja minä sanoin että tottakai....ja Agostigo lisäsi..."Esiste  un comitato ,costituitosi a Torino..." ja...venite con noi ?" ja vastasin siihen...;"non vi vado "  johon Agostigo..."come mai ha bene I,italiano ? ".
Ja jotta saadaan lisää vaikeusastetta....jatketaan....Arabialla...."hagamati sa-atin s-surtatu makana i-irhabiyyina wa -tabadalu n-nara  ma,-hum ,wabada sa-satin mina  I-gitali sallama -Iirhabiyyuna ansafusa-hum".
Ja...(seuraava on erityisesti vallattomalle)...."kila I-habirayni  safara gawwan."....heh..heh...
On  hankalaa kun  ei ole Arabialaisia kirjaimia käytettävissä...mutta sehän antaa mukavasti ylimääräistä "liikkumatilaa" purkaa  kirjoittamani teksti.
("Ana  musafirun gadan".....)
Niin.....Mäntsälään vielä mennäkseni.....tulevana kesänä saatan ajella esim vanhalla Jaguar henkilöautolla Mäntsälän liepeillä ja saatan jopa pysähtyä erääseen (mäenrinteeseen) kohtaan jossa on kummallisia varastoja sekä napata  Jaguar autosta muutaman valokuvan....sillä jos varastot ovat yksityisalueella,niin niitä ei saa kuvata,mutta autosta saa kyllä ottaa "hyviä kuvia".
Sille ei mitään voi,jos auton takana saattaakin näkyä joitakin salaperäisiä  aidattuja varastoja....ja saatanpa laittaa  nettiin muutaman valokuvan siitä  (!!!???) Jaguar henkilöautosta...
Joo...

8/4-2013.
Ekku  Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.