maanantai 8. huhtikuuta 2013

Rasvainen kevennys....huh..huh...

 8/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.

heh heh....

Vaikka olenkin seuraavan jutun jo kirjoittanutkin blogiini,niin se on kuitenkin niin hyvä,että toistan sen tässä nyt.
Vuonna 1974  kaksi  Suomalaista miestä  pääsi töihin öljynporaushommiin keskelle  Saudiarabian aavikkoa.
Siinähän aikaa kului muutama viikko ja  annas olla...naista niinkuin alkoi kummallakin sillai mieli...juu...
Eipa aikaakaan kun se toinen  Suomalainen otti puheeksi sen asijan  ..pomolleen   joka sanoi..."ahaa..selvä...tuolla kameeli odottaa...mene...vaan."...ja niinhän mies meni....kameeliaitausta kohden...
hmmm...posket punaasina innosta...joo...
Täh..?....se toinen Suomalainen raskaasti ihmettelemään,että voihan helv....kameeliakos tuo kaverini....panee...voi jumankautta....hyi....peeveli sentään...ja oli todella kiukkuinen...kamelia...hyi..!
Kun tätä kamelijuttua oli jatkunut jo kaksi kuukautta joka ilta ,niin se toinen...(saamatoon) rupesi tuumaamaan että noh...voinhan minäkin...kuitenkin....jonnekinhan on paineet päästettävä....ja  annas olla niin yks ilta kanssa pomoltaan  kysymään....voiskos niinkun minäkin sitä....naista...öhömps...meinaan....mitä....?
Ja pomo sanoi hänellekin että...."senkun tuollahan kameli odottaa....meehän   ja  pidä hauskaa..."
Joo....ja mies kampas tukkansa ja lähti...kuitenkin ....saada piti....paineet oli todella kovat...!!
Seuraavana aamuna muut työntekijät ihmettelemään työkaverinsa todella resuista olemusta...hänellä oli ensinnä kummatkin silmät mustina...naamas suuria raapooksia  ja  pari kylkiluuta murtunu ,sekä  polvet vintturassa , kuusi hammasta suusta pois ja kaiken huippuna munaskuunsa  melkein puhkipotkitut. Kaiken lisäksi hän kompuroi puisilla kainalosauvoila ja oli todella piestyn näköinen.
Ja toiset utelemaan...että mitä sulle oikein on tapahtunut...kerro  nyt...kerro...tappelusko helevetti..??
Ja mies kertoi....
Perskeles sentään....menin siihen kameliautaukseen ja koetin sitä napauttaa,mutta se oli liian korkealla se....se..ja eihän mun muukaan auttanut kun tällinkiä tekemään,,,sellaista sopivan korkeudella olevaa...että olisin....niinkuin...ylettynyt...siihen...kamelin....juu....ja ei se ollut lainkaan suosiollisella tuulella...se alkoi niin jumalattomasti minua potkimaan  ja räkimään ja taas potkimaan...voi helevetti kun minua teki kipeää....se falatasi ainakin kaksi kertaa suoraan mun munillekin....ai..ai...että koski....ja saatte olla varmaa etten enää kamelia yritä naida....en enää koskaan....miten sinä  jumankauta sitä onnistuit ...saamaan....häh...häh...?
Että mitä  häh....huusivat miehen työkaverit....miten niin kamelia koetit naiskennella....ei saatana...kuules nyt...
se kameli oli sitä ilotaloreissua varten....joka on tuolla 60 mailin päässä....sillä kamelillahan sun olisi sinne pitänyt ratsastaa.....voi jumankautta......koetitko nusaista  kamelia....voi pyhä jysäys....ei jumankautta...!!
Kamelia.....byääh....hah.hah....haaa....poka pökki kamelia....pökki....hahahaa...

8/4-2013-
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.