torstai 4. huhtikuuta 2013

Pohjoiskorean uhkakuva.. (Tutto il mondo)..

4/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja,.
Ruusuristi.

Vorrei darle un consiglio...!!!!
Sapete cosa succede.???

Olen noin vuoden kirjoittanut blogiini,sekä ennustanut,että tulee aika jolloin Pohjoiskorea aloittaa  sodan joka  ravistuttaa koko ihmiskuntaa,.
Koko maa on tupaten täynnä aivopestyjä pirulaisia sekä aseistettu paljon paremmin kun mitä esim Irak oli.
Naapurimaa  venäjä on (varsinkin viimeiset 60 vuotta ) aseistanut Pohjoiskorean maata ja ajatuksena auttaa kommunistista hegemoniaa  pysymään  edes jossain määrin elossa pöpine kansalaisineen. 1952-1953 käyty sota jäi ikäänkuin kesken,sillä  silloin ei ollut häviäjiä,eikä voittajia.paitsi Pohjoiskorean mielestä. He ovat koko ajan kimisseet  saaneensa suuren voiton ja Kimi,Kimi  ja Kimi "voittonsa" avulla pysyneet vallan kahvassa tähän päivään saakka.
Mutta....näin sanoo Ekku Mattila...;
Maapallollahan on edelleenkin se suuri sarvipää....piru  ja saatana...
Pysyäkseen edes jossainmäärin elossa tämä vääräkinttu tarvitsee tuskan ja epätoivon antamaa ruokaa ja sitä se saa vain selkkausten sekä suurten sotien kautta  ja niitähän on "mukavasti " pirulle riittänytkin. Toisen maailmasodan päättymisen jälkeenhän on erilaisissa sodissa kuollut noin  23 miljoonaa ihmistä ja tähän kuuluu   kaikki  sotivat maanosat. Tutlkimusten mukaan rauhaa ei ole edes ollutkaan,koska nykysodat ovat niinkuin salasotia ,jotka tapahtuvat  piiloissa  television  kuvaamatta,mutta niissä  kuolee ja on jo kuollut tavaton määrä ihmisiä.
Toiseksi ,kaksi suurta maata (!!??) tarvitsevat sotia ja sitäkautta asekauppaa saadakseen valtiolleen  sadat  ja taas  sadat  miljardit  tulolähteensä ja jos sotia ei ole näköpiirissä,niin sitten sellainen järjestetään. Vietnam ei enää "tuota" ,eikä Afganistankaan ja Irak on pumppattu tyhjiin. Iranin kimppuun käydään sitten kun aika on otollinen ja samalla napataan  kertaa sen maan lähialueetkin."Missä raato on sinne korpit kokoontuvat "..
Ja se raatohan on öljy.
Ainiin...se Pohjoiskorea....
Kim..kim...him..himkim...huutelevat tuuleen uhkauksiaan,mutta eivät raukat käsitä,että  juuri sitä suuret asevaltiot  haluavatkin.Vaikka Pohjoiskorella on muutama sata ohjusta,niin niiden tuhovoima on  kuin hyttysen paska verrattuna muiden maiden asearsenaaliin. Kuitenkin  "Kimijen " maa tulee olemaan se alkuasetelma joka sytyttää paljon suuremman maailmanpalon,kun mitä kuvitellaankaan.On 9 maata joilla on päämääränään saada Pyhä Israel tuhotuksi ja jos sota syttyy Pohjooskoreassa,niin sen aikaansaamalla savuverholla Israel koetetaan hävittää maailmankartalta.
Koskaan ei maailmaan saada sellaista tilannetta, että Pohjoiskorea  suostuu rauhaan, sillä  pirulla on suunnitelma tämän maan varalle.
Lukekaa (skepsikset erityisesti ) kirjoittamiani ennustuksia ja tulette  huomaamaan että ne toteutuvat.
Aika on syntyä,
Aika on elää.
Aika kuolla.
Non  c,e  niente  da fare ..!!!!
La  prego di ascoltarmi...!!!
Ho  sentito dire che....DIO SIA LODATO ..!!!!!

4/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.