tiistai 16. huhtikuuta 2013

Mistä aika tulee ??

16/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Arvakkaapa mitä...??  viimeyönä tasan kello 04,04 vanha Nokialainen kännykkäni alkoi taas pirajamaan ja tottakait vastasin siihen suunnilleen seuraavalla tavalla :
" Jahas...haloota hoo...kuis pyyhkii..ja mites muuten menee....häh...kukas siellä...?..eikai yön suret...eiku aamupäivän pupujussit...?...täh..?...onks kissi taas karonnu...?...häh...?
"Onks Ekku  Mattila..kuului puhelimestani....täällä SOFIAN EN MUSTERIO ...alkuperäinen  viisaus...sil."
E:" (siis minä itte)...mikä ihmeen Sofia...se Oksanenko...naiskirjailijako....onkos sulla musteriniminen kissi..?"
"Minä olen Teleois...telete...ja telester...välitilasta soittelen sinulle  Ekku Mattila...onkos sulla hetkinen aikaa?
E:" Juu on...mitä mies,,taikka ookko kenties nainen...vai joku henkiolento...täh ?"
"Olen TELEOIS...ja olemme seuranneet sinun elämääsi sekä henkistä   kehitystäsi  ja  varsinkin kirjoitteluasi ajasta sekä sen  salaisuudesta  ja nyt  annamme sinulle luvan raottaa ajan mysteeriä,sekä  että paljastat sen blogissasi Ekku Mattila ."
E:" Ahaa....tuota noin....meinaakko että saan kir."
T:" Kyllä anna tulla vaan."
E:"Jahas....siis.....että olen tutkinut aikaa sekä  siihen liittyvää ajan mysteeriä koko elämäni ja pikkuhiljaa tullut siihen tulokseen,että aika  sisältyy atomin rakenteisiin siihen sisälle ja että  atomi on tavallaan kuin aikaa tuottava  pikkuriikkkinen nanomoottori,joka on täysin näkymätön ja hajoamaton ....siis siitäkös kirjoittelen Teleois ??"
T:" Kyllä...jatka vaan..."
E" ...että  atomin ydin koostuu  Nukleoineista sekä Protoneista  ja että ytimessä on kaksi  Protonia sekä kaksi Neutriinoa  ja ne yhdessä tuottaa KVARKKKEJA ,  joka on täysin tyhjä tila ja siis kokonaan olematon..
ja että  Atomissa on 78 % tyhjää ja jos Atomista puristaisi sen tyhjän pois,niin maapallosta tulisi noin jalkapallon kokoinen....ja...kannattaako enää jatkaa Teleois...?...meinaan mua pidetään jo muutenkin pöpinä...meinaan...loputkin maineeni menee....?"
T:" Ei mene Ekku Mattila....jatkhan vaan..."
E:" Selvähän se....ja...jos kerran  Protoni ja Neutriino tuottaa täysin tyhjää , niin eikös siihen  pidä olla jonkinlainen painava syy...meinaan  ei turhan takia mitään tuoteta....ja voidaanko olettaa että se tyhjä aine,se sama joka täyttää avaruuden sekä kaiken olevaisuuden onkin  tavattoman tärkeää.elikkä aika....?"
Jatkanko....?
T:" kyllä..."
E:"...siis nanomoottorista tulevat hiukkaset ovat KVARKKEJA... ajan energiaa ,itse aikaa ja tämä pitää maailmakaikkeuden elossa,sekä olevassaolomuodossa....ja jos nanomoottori sammuisi,niin koko maailma katoasi ,eikä mitään enää olisi,eikä mitään olisi koskaan edes ollutkaan,eikä mitään enää koskaan tulisi...ja että   olisi mahdollista rekentaa siitä tyhjästä olevasta olemattomuudesta tavattoman voimakas ase,jonka rinnalla nykyiset atomi/vetypommit olisivat lasten nallipyssyjä  ja jos sellaisen rakentaisi sekä  käyttäisi,niin koko maailmankaikeudelle tulisi totaalinen loppu,koska ase söisi ajan ja sen mukana kaiken olevaisen...
ja taas..  "maailma olisi autio ja tyhjä "... ja eikös Eistein samasta vähän varoitetellutkin...sillä hänhän tutki ajan sekä kuoleman salaisuutta 50 vuotta ja selvitti sen salaisuuden,sekä hävitti kaikki muistiinpanonsa siitä aiheesta...ja hän sanoi,että elämä sekä kuolema on sama asia ja että ne  syntyvät pienestä hiukkasesta  ja voisiko olla että Eistein tarkoitti tätä samaa KVARKKI juttua,josta tässä nyt pauhaan...?"
T:" Olet oikeassa Ekku   Mattila..jatka...
E:" Hei..nyt joku nauraa....ettäkö minä vertaan itseäni Eisteiniin....heh..heh....tuota...näköjään tässä aika paljon asiaa jo tulikin...meinaan....heii...voinko laittaa tähän loppuun Luukkaan 17:20-21 jakeesta yhden kivan jutskan...?
T:" Laita vaan."
E;" Ei Jumalan valtakunta  tule nähtävällä tavalla ,eikä voida sanoa :katso ,täällä se on,tahi tuolla,sillä katso Jumalan valtakunta on  SISÄLLISESTI TEISSÄ ".
T:"  Toi oli hyvä...olet sä aika  äijä  Ekku Mattila ja nyt käytän tässä tilaisuutta hyväkseni sekä annan sinulle luvan käyttää itsestäsi myöskin  MESTARI nimikettä...joten ole hyvä Ekku Mattila  ja kaikkea hyvää henkisen tiedon   tiellesi ."
E:" Oho....tuota lupaa  olen pitkään jo odottanutkin...kiitoksia paljon TELEIOIS.!" Onko minulla nyt  P-eime nte-re..?
T:" Kyllä...suuri POIMANDRES !"
E:"  Voitko sanoa Folarkhosille ....Parmenidesselle terveiset ?"
T:" Perille meni  Ekku Mattila.."
E:" Oho kylläpä taas aika kului ja nanomoottori surisi...
Jeah:

16/4-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.
Mestari.