tiistai 19. maaliskuuta 2013

Varkaita liikkeellä..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.

Kerrataanpa vielä.......;


Olen noin vuoden kirjoitellut miten pankit lainaavat meidän jokaisen rahoja tietämättämme.
Minulla on näet.....tuttuja....pankkien henkilökunnassa... ja heiltä saamani tieto ylittää  kaiken ahneuden  ja nooliuden.(Härmäläisen sanonta...Nooli  on ahneuden huippu)
Noin kaksi vuotta sitten esim eläkkeet,sekä palkat tulivat jokaisen tilille melko tarkkaan kello  24 jälkeen...puolen minuutin viiveellä,mutta  nyt tilitapahtuma on viivästynyt jopa kello aamuviiteen saakka.
..Sillä....pankit lainaavat   tilillään olevia  satoja miljoonia Euroja  muihin maihin  ja lyhyin laina-aika on  noin 15 minuuttia . Tälläistä  lainaamista tapahtuu koko ajan ja jatkuvasti ja se kestää niin pitkälle kun mahdollista on ja sen takia palkka/eläkemaksut ovat myöhästyneet.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ja..entäs nyt....tänäpäivänä....uutiset kertovat......;
Jos Kreikkalaisella on talletuksia tilillään esim 100000 Euroa,niin pankit  rohmuaa  siitä  6.77 prosenttia ja mikäli on yli  100000 Euroa,niin pankit varastaa siitä melkein 10 prosenttia itselleen....!!!! On aikoihin eletty !!!
Suomi on kohta seuraava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

¤¤¤¤¤¤¤
Onneksi...ei vielä...!!??!! ahneet pankkiketaleet eivät  ole suunnaneet katseitaan käyttötileille,mutta melkein menen takuuseen,että sekin aika varmasti tulee.
Jassoo.....ahaa.....jos teillä on säästötileillä  rahaa,niin menkää äkkiä  nostamaan ne pois ja ostakaa  esim kultaa....muttaaaa....älkää laittako sitä harkkoa  pankkien holveihin....ei  ja ei.....ne saattavat sahata siitä palasen itselleen....ja jos...joku vieras maa joskus tänne trynkää, niin  ensimmäiseksi he tyhjentävät pankissa olevat setelit taikka kultaharkot..
Hautakaa aarteenne maahan....niinkuin  silloin... ennen.....kultaa ei ruoste raiskaa, eikä koit syö.
Muistatteko  "armaan"  Saksan...??? ketaleet varastivat Juutalaisilta kaiken arvokkaan  omaisuuden ja sitten veivät lopuksi  hengenkin.

¤¤¤¤¤¤¤¤

Me elämme ja olemme  EUROSTOLIITOSSA !!!!!
Koko helevetin euu on sitä  entisen kommunismin   vanhaa hegemoniaa.!
Jokainen maa joka on eeuuhun jo liittynyt on samalla menettänyt itsenäisyytensä.!
Meidät yritetään ajaa niinkuin lampaat samaan karsinaan,kovalla tohinalla ja kaikenmaailman euun lakipykäliä noudattaen.Kohta et saa omistaa mitään,et saa ajatella mitään ja  et saa tehdä mielesi mukaan.
Sinusta tehdään   säälittävä työlaisrobotti ja kytketään ikuisesti raadantamaan pankkien laina-ansoilla.Köyhät kyykkyyn ja sairaat retuutetaan  pellonpientareille.Mitä  niitä enää hoitamaan,ovat vain taakaksi ketaleet...ja nuo vanhukset jesus....ei ne lääkkeitä tarvitse....tehdään laki hoitoestosta...kaikki yli 70 kymppiset kuolkoot pois...
Tärkeintä  on....tärkeintä....huutaa herrat euun.....rahaa Kreikkaan...rahaa Italiaan...rahaa  Irlantiin...rahaa  Romaniaan...rahaa  sinne ja rahaa tänne....mutta ei meille...Suomalaisille....ei.
Mitä ????kiljuu euu???? Suomalaiselle reumasairaalalleko mukamas 2 miljoonaa euroa ?? ei tule kuuloonkaan....!! pannaan se konkurssiin....kaadetaan koko höskä...!!!mitä ne köyhät vintturakintut sairaalaa tarvitsee...!!!...kuolkoon....!!
Heiii...!!!..onks Saksa kuulolla...???täällä olisi tulossa 2 miljoonaa Euroa....olkkehööli....Katainen..ja Jutta  täällä....muistakaa meitä sitten....rahanjaossa....kiitoos..!
Kiitooss..
¤¤¤¤¤¤¤

Jup.

18/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.