perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vapaamuurareista.....

29/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Tänään  meillä kokouksessa  oli muutamia  mielenkiintoisia aiheita ja yksi oli vapaamuurarit ja erityisesti  yksi heidän  symboleistaan kuusisakarainen tähti.Eenokin deltagramma...Davidin tähti.
Koska kuusisakarainen tähti mielletään myöskin  antikristuksen  symbolina ja ennustusten mukaan hän (se) nousee  valtaan maapallolla,niin sen mukaanhan vapaamuuradeilla on ennakkotietoa tulevista  katastrofeista.
Nykyisin ei olla varmoja  ovatko vapaamuurarit saaneet  ennustuksensa Nostradamukselta , Persialaiselta profeetta Zarathustalta, Hopi-intiaaneilta taikka  Edda-eepokselta , vaiko mormoonien Opin ja Liittojen  Kirjasta ,taikka Kuningas Barukin. Esran , vaiko Eenokin kirjoista.?
Myös   apokryfisiset  ,sekä pseudepigrafisiset kirjat kertovat  tulevista  katastrofeista ,mutta kirjoja ei  hyväksytty Raamattuun.
Liekehtivä tähti ,pentagrammi ,jonka keskellä on G-kirjain,on vapaamuurareiden  symboli ja viittaako se jättiläismäiseen komeettaan,joka iskeytyy maapallolle ?
Ennustusten mukaan tarvitaan  sekasortoinen maailmantila,ennenkuin antikristus voi saapua  maapallolle ja samalla syntyy uusi  maailmanjärjestys.
Odottavatko vapaamuurarit otollista tilaisuutta ja kun sellainen tulee,niin kaappaavatko hallintaansa koko maailman ?
Vai ovatko he olleet koko olemassaolonsa ajan  varoittavina airueina ja heidän  deltagrammiinsa on kätketty salainen viesti  , että maailmaa odottaa katastrofaaliset ajat ?
siis;
Dehinc....tai...Deinde...
Intercess ;

29/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.