sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kyllikki Saaresta lisää...

10/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.


Minulle tuli pari tuntia sitten Vaasasta ...vieraita...  ja he kävivät juuri  tämänaamuisen plogini kirjoittamisen  takia.
Vieraat olivat melkein kuten MIB...miehiä,mutta heidän pääasiallinen tarkoituksensa oli kannustaa sekä edesauttaa  tietäjän työtäni.Olen ennenkin saanut heiltä  kiitosta ,mutta vain ja ainoastaan "naamakkain",sillä  heidän työhönsä ei saa sekoittaa,ainakaan liiaksi ns henkimaailman asioita.
¤¤¤¤¤¤¤
Meillä oli mielenkiintoinen keskustelutunti.
Heidän mukaan surmaaja ei  yleensä   peitä uhrinsa kasvoja hänet hautaan peittäessään.
Myöskään koskaan ei raiskaaja iske sellaisella raivolla naista päähän jonka  jälkeen tekee tekonsa, eikä  hautaa uhriaaan  matalaan hautaan.Raiskaaja haluaa vain raiskata,ei tappaa,eikä haudata ja tekonsa jälkeen haluaa vain kadota vähin äänin paikalta pois.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Kyllikki Saaren  "murhapaikka " oli myöskin selvästi liian lähellä Isojoen keskustaajamaa,sillä mahdolliset avunhuudot olisivat voineet kuulua kylille saakka.Jos "raiskaajalla" olisi heti alusta saakka ollut mielessään vain ja ainoastaan Kyllikki Saaren raiskaaminen,niin odottamalla tyttöä paljon etäämpänä kylästä , kun nyt tapahtui,niin koko teko olisi ollut paljon turvallisempaa tekijälle.
¤¤¤¤¤¤¤¤

Kyllikin saamat vammat; Ne sopisivat täydellisesti siihen,että tyttö todellakin paiskautui kovassa vauhdissa tien oikealla puolella oleviin teräviin kiviin.
Ns "Kyttäyspaikka"...joka oli aivan väärä sillä  tie oli jo selvästi alamäkivoittoinen,joten siinä kohdassa Kyllikillä olisi ollut polkupyörässään aivan liian kova vauhti. Pyörän pysäyttäminen olisi ollut todella hankalaa.
Koskaan ei raiskaaja ole ensin iskenyt  suunnattomalla raivolla  tulevaa raiskausuhriaan ja sitten aloittaa tekonsa suorittamisen.
1953 aikaisten tutkimusten mukaankaan Kyllikkiä ei raiskattu,vaikka sen asian tutkiminen oli hankalaa uhrin ruumiin lahoamisen takia.
¤¤¤¤¤¤¤
Kateisiin jääneet Kyllikin  rannekello,punainen kangaskukkaro,sekä virsikirja.
Tytön hautaaja löysi ne ja otti ikäänkuin säälistä talteen,sillä   HAUTAAJA TUNSI KYLLIKKI SAAREN.Hän ei missään nimessä voinut jättää niitä maahan lojumaan ja syynä ei ollut rikoksen peittely,vaan yksinkertaisesti HUMAANINEN  teko.
¤¤¤¤¤¤¤¤
Kyllikin soljessa kiinni  ollut vyö,joka irtosi silloin,kun hautaaja raahasi tyttöä juuri vyöstä  tarttuen  ja se irtosi uhrin päältä  ja luiskahti  irti.Tämän jälkeen hautaaja raahasi tyttöä jaloista kiinnipitäen  ja aamulla aikaisin  uudelleen paikalle tultuaan  löysikin irronneen vyön,sekä kengän jotka työnsi sammalmättään alle piiloon.Pitää myöskin muistaa se tosiasia,että hautaaja oli todella hentorakenteinen...mieheksi...pituudeltaan vain noin  1,55 senttinen ja painoltaan 50 kiloinen.
¤¤¤¤¤¤¤
Vainajan pään sekä hartioiden peittäminen....
Kyllikki Saaren  pään sekä hartioiden ympärille oli kiedottu hänen oma päällystakkinsa.Juuri tämä seikka onkin paljastanut tutkijoille että Kyllikin hautaaja  TUNSI  KYLLIKIN ,eikä voinut missään nimessä vain paiskata hänen kasvoilleen märkää  maata,vaan suurta sääliä tuntien hän peitti uhrin pään sekä ylävartalon.
¤¤¤¤¤¤¤¤
Siis....toistetaan vielä ruumiinavauspöytäkirjoissa olleen kohdan;
KYLLIKKIÄ OLI "ISKETTY PITKÄNOMAISELLA TYLPPÄREUNAISELLA ESINEELLÄ HÄNEN VIELÄ ELÄESSÄÄN VAAKASUORASTI KASVOIHIN NIIN VOIMAKKAASTI ETTÄ NENÄ-JA POSKILUUNSA OLIVAT PAHOIN MURTUNEET...!!!"
¤¤¤¤¤¤¤
Väitän....että ;;;
Nämä vammat syntyivät Kyllikin iskeytyessä tien vieressä oleviin teräviin kiviin...
Kyllikki Saarta ei murhattu...!!!!
Tapahtuma  oli  valitettava kuolemantuottamus...!!!
Sanoo;

10/3-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.
Ruusuristi.