perjantai 1. helmikuuta 2013

taas kevennyksiä....heh...heh...

1/2- 2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.



Olen saanut oikein hyvää palautetta noista kevennyksistäni.
Moni on sanonut,etten voi olla v.....ttumainen jätkä,kun kerran noin hyviä juttuja laitan blogiini.
Moni on myöskin sanonut että noi juttuni todistaa että olen todella hyvä selvänäkijä/aikamatkaaja,koska ennustukseni ovat niin erilaisia,mitä tulee kevennyksiini.  He tarkoittavat sillä sitä,että blogissani häärää kuin kaksi erilaista henkilöä....vakava tietäjä  ennustaja ja seuraavana tuloo joskus roskikin kevennys.
He ovat täysin oikeassa.
Ennustukseni  sekä  aikamatkailu vaatii henkistä keskittymistä ja silloin olen tietäjä/profeetta.Kevennykset tuloo Härmälääsellä hurttihuumorilla ja jos saan sillä tavalla lukijat iloiselle tuulelle,niin oikein hyvä.
Siis....
taas tuloo kevennys;
...........
Yksi naishiihtäjä sekä kaksi hänen mieshiihtäjäkaveriaan olivat harjoitusmatkalla Lapissa.
No...tuli ilta  ja tuli ehtoo ja eikun maate ja koska ei ollut kolmea erillistä sänkyä,niinpä ei muu auttanut kun kaikki kolme samaan petiin ja kuorsaamaan....naishiihtäjä  keskelle ja miehet kummallekin puolelle.
Aamulla  kaikki heräsi  ja nainen alkoi kertomaan viimeöisestä unestaan näin;
"Olin kilpailussa  ja jollakin tavalla en ollut ihan kunnossa. Kovasti ponnistellen koetin päästä eteenpäin   ja jouduin todella  voimieni äärirajoilla ponnistelemaan sauvojeni kanssa....sauvoin..ja sauvoin...sauvoin  ja taas sauvoin....kummallakin kädellä hartiavoimin....sauvoin  ja taas sauvoin  ja vaikka kuinka koetin sauvoa  ei siitä meinannut tulla mitään  ja kaiken huipuksi ykskaks  kumpikin sauva alkoi kummasti veltostumaan ja sitten ne suli kokonaan käsistäni."
#######
======

1/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.