perjantai 15. helmikuuta 2013

Puhelinkeskustelu sarvipään kanssa..

15/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Viimeyönä heräsin siihen,kun vanha  Nokialainen kännykkäni soi.
Haloo..vastasin aika lailla unisena,,,mikä hätänä  ?? kuis panee..?
"Onks Ekku siellä...on ..vastasin...piru täällä soittelee tere...".
(Sopiiko että taas laitan kysymykset että vastaukset,niin että minä olen E  ja piru  on P ?)
E  ;  mistäs sä mun kännykkänumeroni sait ja ookko todella se sarvipää  ?
P  ;kyl  kyl....sun numerosi on jokapaikassa  ja silleen...ja kyl oon se josta kaikki puhuu.
E ;Eilen mulle soitteli itse Jumala  ja on melkoinen ylläri että nyt soitat sinä  Mitä asiaa ?
P ; Ihan piruuttani vaan....heh..heh...eikös ollutkin hyvä heitto....?
E ; enpä taida sun kanssa tämän kummempaa praataamaan,,joten heippa ny...äläkä enää pirauttele...
Piiiiipp...piiiiip....
(ja samalla kurkkasin kännykkääni tullutta puhelinnumeroa ja siinä oli  paljon vain kuutosia...kun samassa   puhelimeni soi jälleen...)
Pee täällä taas..katkesko yhteys..vai mites se meni....?
E ; oot senverran ketale että taidanpa kuunnella mitä sullon asiaa ja silleen...
P ; Koska eilen kyselit Jumalalta vaikka mitä,niin saat myöskin mulle esittää muutamia kysymyksiä ja koetan vastata niihin..jos vain osaan  ja viittin...
E ;Okei   senkin pirulainen...Vituttaako sua edelleenkin se kun  silloin ennenvanhaan et onnistunutkaan voittamaan Jeesusta siellä vuorella ja  temmppelin katonharjalla...vai mitä ?
P ; ääh..
E ; 40  päivää koetin Jeesusta kiusata  ja tottakait silloin kun hän oli ollut paastonnut  40 päivää.Luulit kai että nälkäinen mieli tekee ja suostuu mihin vain,mutta et onnistunut ketale.muistatko....mitä  Jeesus sanoi...Ei ihminen elä ainoastaan leivästä  ja sinun pitää kumartaman  Herraa sinun Jumalaasi ja häntä ainoata palveleman...ja sanottu on..älä kiusaa Herraa sinun Jumalaasi....
siis muistako...sarvipää....?
P  ;  äääh..
E ; Muistatko miten Jeesus ajoi riivaajia miehestä joka asui vastapäätä Galileaa   Gerasalaisten alueella..hän jossa oli Legio riivaajia  ja Jeeus poisti ne hänestä sekä käski mennä sikoihin jotka syöksyivät alas vuorenrinteeltä...muistako  ??
P ;  äääääh..
E ; muistatko mitkä olivat ne  riivaajien poistosanat....?
P ; ääääähhh.
E ; Jeesus sanoi  .....Minun nimissäsi Legio joita on monta...lähtekää tästä miehestä  ja niin tapahtuikin...muistako....?
P  ; ääähhhh..
E ;Siis jokainen joka haluaa ajaa riivaajia  pois jostakin henkilöstä  pitää sanoa  seuraavasti :  Jeesuksen nimeen..  Legio ..poistu tästä henkilöstä ja niin tapahtuu....vai mitä ketales....??
P ;  äääähhhh..
E;  Kysynpä vaan..millä kulutat aikasi ja mistä saat tyydytyksen...?
P; Sillai vaan maata   kiertelen sekä huvikseni kuleksin...ja mukavat slangit saan kuten silloin sen Jobinkin tapauksessa..sain miehen melkein kiroamaan  Herran,kun tupsautin Jobbiin paljon rupia sekä ajoksia...oli se muuten  aikamoinen näky....ja  parhaimmat tyyrytykset saan kun onnistun  saamaan helevetisti murhetta että surua   ja tulee mieleen vaikka mitä esimerkkejä...joo...sillä minähän kyttään jokaisen ihmisen korvan takana kuiskuttelemassa ja useasti jopa niin,että sellainen henkilö menee aivan sekaisin sekä ryhtyy  hirvittäviinkin tekoihin,puhumattakaan  huorintekemistä  ja muista sellaisista pienemmistä asijoista....joo..
E ;Olikko ketku Hitlerin nupissa...?
P ; jepulis.
E ; entä Stalinin, Leninin,Maon, ?
P ; jepulis jälleen.
E ; Olikko sen Norjan murhaajan pään  sisällä...se joka tappoi 88 ...?
P ; taas oikein..
E ; Niiden koulusurmaajien jotka tappoivat Jokelassa sekä täällä Kauhajoella  ?
P ; jälleen jepulis..
E ;Olikko siinä naisessa,joka surmasi vuonna 1970 neljä alle  viisivuotista omaa  lastaan heittämällä lapset vettä täynnä olevaan  pihakaivoon...?
P; jup.
E ; Entä Katolilaiset   piispat Roomassa  ja muissa maissa...kun he ovat syyllistyneet nuorten kuorolaispoikien  kanssa pelehtimisiin...miesten nupissa,jotka himoitsee toista miestä....täh  ?
P ; jup..jup...jup...
E ; Oletko syyllinen jokaiseen tappoon,murhaan,silpomisiin,kautta kaikkien sotien,joita on käyty,jokaiseen  väärään tekoon,jokaiseen...jokaiseen...?
P ; jup.jup.jup..
E ; oot todella vittumainen ketales...mutta toisaalta..olen jostakin jo aikaa sitten lukenut,että jos haukut pahaa,niin pahuus siitä vain lisääntyy...ja joka kerta sinäkin voimistut  entistä ehommaksi sekä jaksat taas paahtaa karvainen kumara rintasi rottingilla...joten....
P ;  täh...mitä meinaat....
E ; Noniin  sarvipää....annan ja toivon sinulle vain kaikkea hyvää..kaikkea hyvää,,,hyvyyttä sekä rakkautta..paljon hyvyyttä sekä rakkautta  ja  jos jokainen meistä maapallon asukkaista niin tekee se tarkoittaa sitä,ettet enää tule saamaan viharavintoa,vaan sinulle tullut rakkaus voittaa sen,sekä hävittää kaiken pahuuden mustasta sydämestäsi...me jokainen haluamme että Jeesus tulisi sinun  sisällesi sekä voittaisi sinulla olevan pahan...mitäs tähän sanot...??
P ; äääähhhh...
E; siitäs saat vääräkinttu....ja kerrataanpa vielä eilisen Jumalan  kanssa juttelustamme sen aika tärkeän osuuden...ja ajasta eritoten...Jumala on kuudes ulottuvuus eli aika  ja ajanvirta ympäröi meitä jokaikistä maapallolla  ja mehän olemme jatkuvasti yhteydessä omaan Jumalaamme,joka on meissä ja siis ajan muodossa  ja se taas tarkoittaa että meissä jokaikisessä on  oma Jumala ja hän on jokahetki meissä ja näinollen pystyy auttamaan meitä aina kun niin haluamme.Jumala on kaikkialla ja  samalla vain yhdessä paikassa.Sinussakin lukijani.. juuri nyt.
Mitäs tähän sanot vääräkinttu  ????
P ; piiip....piiiip....piiiiiiippppp..".numero,josta äsken soitettiin..on joko kuuluvuusalueen ulkopuolella,taikka kiinni  ,joten yrittäkää uudelleen yhteyttä myöhemmin.".piiiiip....piiiippp.
piiiiiiippp.
¤¤¤¤¤¤
Ja taas heräsin sekä huomasin että koko keskustelumme sarvipään  kanssa oli vain  unta,mutta koska minulla on hyvä muisti ja tämä blogi  käytettävissäni,niin laitan  keskustelumme  tälle  sivustolle....tjaa.....menenpä  taas ruokkimaan  kissimme....
heippa.

15/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.