lauantai 23. helmikuuta 2013

On tiedusteltu mitä on välitila...??

23/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.

(Ei herkkähermoisille... )


Sähköpostini on suhissut,sekä puhelimeni pirajanu ja kysymys on ollut aina sama..
......hei  Ekku....mitä tarkoitat sillä välitilalla,josta on ollut mainintoja blogissasi viimeaikoina?
¤¤¤¤¤¤¤¤
Olen aiheesta jo kirjoitellut kohta 35 vuotta ja melkein vuosittain , joten kerrataanpa vielä...
¤¤¤¤¤¤¤
(Näin olen kuullut....;)

Kun ihminen kuolee hänen sielunsa nousee ylös.
Se vanha temppeli ..hänen ruumiinsa jää matojen mutusteltavaksi,mutta sielu nousee ylös.
On uskontosuuntia joiden mukaan sielu  ja varsinkin uudestisyntynyt sellainen pääsee aina suoraan taivaaseen,jossa laulu raikaa ja hyvin  menee,eikä mitään hätää enää ole.
...mutta ...kuulemma...syntinen ihmisraukka joutuu  helevetin palavaan tuleen jossa on ainainen hätä sekä hammasten kiristys...
Uskokaa ny....ei ole helvettiä...ei......jokaikinen sielu pääsee välitilaan,jokaikinen.Helvetti on  täällä maan päällä .......helvetti on täällä.....
Katsokaa televisiota   ja lukekaa   lehtiä  ja tulette huomaanaan että helvetti on olemassa ja se on juuri täällä...parasta-aikaa. On sotia  ja  sairauksia, tavatonta ahneutta sekä mustasukkaisuuden kirvelevää taudintilaa.
¤¤¤¤¤¤¤
Välitila  on henkinen  olemus, sekä ajaton paikka johon kokoontuu jokainen kuollut ihminen.
Se on ikäänkuin näkymätön saippuakupla-avaruus,jossa on miljoonia ja taas miljoonia mitättömän pieniä hiukkaslokeroja ja siellä sielut odottaa. Omassa pikku kuplassaan.
Välitilassa ei ole  aikaa,ei mitään sellaista kiinnekohtaa jonka takia se olisi  kuin maanpäällinen vankila,vaan välitilassa aika on juuri nyt,se meni hetki sitten ja on tulossa juuri nyt.Vaikka ihmisen sielu olisi välitilassa miljoona vuotta ja kun se pääsee taas eteenpäin,niin ajan kulua ei ole lainkaan tapantunut.
Välitilassa mikrosekuntti on tuhat vuotta ja  tuhat vuotta on kuin mikrosekuntti ja samalla sen aika on ajaton ja olematon....aika  on   harhakuva.
Välitilassa ihmisen sielussa on tavaton voima.
Albert Eistein...tutki kuolemaa koko elämänsä ajan ja selvitti kuoleman salaisuuden,mutta poltti kaikki muistiinpanonsa,koska  pelkäsi ihmiskunnan keksivän sitäkautta paljon atomipommeja voimakkaammat  hävitysaseet.
Vaikka sielu on silloin atomiakin pienempi,niin siinä oleva energihiukkanen voittaa atomit ja kaiken muunkin mitä tähän mennessä on keksitty .Jokaisella sielulla siinä välitilassa on aivan oma enengiapisteensä  ja kuitenkin kaikki on yhdessa aikatilassa samaan aikaan.Välitilassa sielu on koko ajan odotusvalmiina ja sielusta roikuu elämän kirkas,mutta näkymätön  hopealanka.Tämä lanka syntyy  muutama  viikko alkion kehittymisen jälkeen ja  irtoaa  aina kuolinhetkellä.Hopealanka
on käpyrauhassa kiinni  ja
 venyy vaikka mihin kohtaan avaruuksia  ja se on täysin rikkoutumaton,kuolemaan saakka. Tämän takia ei koskaan saa tehdä aborttia liian aikaisin....jos   hopealanka on jo kiinnittynyt,niin abortti on aina murha.
Vain muutama päivä ennen syntymää , hopealangan kautta ,maailmaan tuleva ihminen saa sille määrätyn sielun  ja maallinen elämä alkaa .....hyvä,taikka paha.
Välitilassa ihmisen sielussa on tavaton voima  !!!!!!!!!!!
(nyt tekisi mieleni kirjoittaa,että avaruuden kätköissä  SAATTAA  olla pahuuden humanoidirotu ja niiden ainoana energialähteenä on kuolleiden ihmisten välitilassa olevat sielut,jotka he kaappaavat......mutta  enpä taida kirjoittaa niin...)
.....kuitenkin.....niin .... olen...... kuullut......
Näyttelijä  Jussi Jurkkaa lainataakseni....
Hyve  öte  !!

23/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.

(minähän varoitin...)
...hyve  öte...