sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Olin Jeesuksen kanssa suihkussa...

10/2-2013.
Ekku  Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Vuonna 1987 menin Alavudelle Gunnar Järvelille kylään.
Hän oli antiikkikaupias ja asui aivan Alavuden keskustassa pienen järven rannalla.
Gunnarilla oli talonsa lisäksi aseman liepeillä vanhat asemarakennukset omistuksessaan ja ne olivat tupaten täynnä erilaista vanhaa tavaraa...lattiasta kattoon saakka.
Siellä me tehtiin kauppaa ja koska Gunnar tykkäsi kun  asiakas  jaksoi kuunnella hänen maailmalla kiertelyjään silloin nuoruusvuosillaan,niin siinä sitten muutama tunti nopsasti vierähtikin.
Ostin häneltä vanhan antiikkigramafonisoittimen,sellaisen lattiamallin,vanhan kuvaraamatun,muutaman taulun..kuulemma vanhasta Valamon luostarista...(joo..joo) sekä noin  puolitoistametrisen  , kipsisen  Jeesuksen patsaan.
Varsinkin Jeesuspatsas oli   hyväkuntoinen  ja kökötellyt Gunnarin pöydällä melkein kymmenen vuotta.....ja kenties sen takia todella paksun pölyn peitossa.
Niinpä kiikutin ostamani tavarat pakettiautooni  ja hiljalleen kotiani kohden.
Heti ensimmäiseksi,kun pääsin kotiini,koetin puhdistaa Jeesuspatsasta pölyrätillä,mutta huonolla menestyksellä.Kipsipatsaassa oleva lika oli niin pinttynyt,ettei mulle jäänyt muuta vaihtoehtoa,kuin kantaa patsas suihkuun  ja hiljaisella vedenpaineella sain pikkuhiljaa Jeesuksen näkyville.....ja  pesun aikana jouduin menemään  itsekin suihkun alle.
Niinpä.....nyt.....voin syvällä rintaäänellä julistaa,että minä olin Jeesuksen kanssa  yhtäaikaa suihkussa ,sekä pesin  hänet todella hellävaraisesti.
Tehkääpä  paremmaksi.....??!!!??
ainiin.....noin viisi vuotta sitten minulle tuli asiakkaakseni  vanhempi pariskunta  ja kun he huomasivat kipsisen Jeesuspatsaani,niin heti sitä ostamaan itselleen.Kun kerroin heille  mitä haluan patsaasta  ja kun  kerroin Jeesuspatsaan pesutapahtuman,niin he maksoivat mukisematta sen 500 euroa jonka siitä halusinkin...
Onkohan nyt käynyt niin,että se pariskunta kertoo selvänäkijä/aikamatkaaja Ekku Mattilan kylvettäneen heidän Jeesuspatsaansa silloin ja silloin  ja nyt patsaan hinta on 10000 euroa ??
Kuka sen tietää....???
Täh?


kyselee;

10/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.