keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Meitä huijataan.....!!!

20/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Raha  ja rikkaus ovat nykymaailman Jumala.
Ne joilla on kumpaakin rajattomasti määräävät maailman menosta  ja muut tekevät orjatyötä niiden eteen jotka yhä lisää mammonaa haluaa.
Aseteollisuus ja sitäkautta valtapankit  hallitsevat meitä ns tavallista ihmistä.
Menkää  ja tehkää otsas hiessa työtä meidän eteen  ja ällös ajattele mitään muuta.Jos haluat talon,hae pankista velkarahaa  ja jos haluat auton  niin teet saman asian  ja ennenkuin huomaatkaan olet kiinnittynyt lujalla velkasiteellä  rikkaiden pankkien orjatyövoimaksi.
Sinun on pakko raataa elääksesi ja   pankkien tilillä olevia rahojasi lainataan ympäri maailmaa korolla josta et  saa itsellesi mitään.
Ennen  sait eläkerahasi ja palkkasi määrättynä päivänä , tarkalleen aina keskiyön jälkeen ja noin 00,15  mutta nyt saat rahasi aamulla noin kello 05,00.Tämän noin viiden tunnin aikana oma pankkisi lainaa omia rahojasi  ympäri maapalloa  ja pienin laina-aika on 15 minuuttia. Mitä suurempi lainasumma on niin sitä enemmän pankkisi tienaa rahoillasi ja sinulle annetaan talletuksistasi vain murto-osa.
Ja rikkaat pankkiherrat naureskelee partoihinsa.
Te,sinä ja minä kuulumme orjatyövoimaan,emmekä edes tajua sitä.
Entä nyt....se suurin huijaus...???
Juu-uu.....Eurostoliitto...!!!!
Koko ketkujutun ainoa tarkoitus oli alunperin ja on edelleenkin se,että  rikkaat rikastuu entistä enemmän ja  työtätekevät....orjatyövoima.... köyhenee  entistä köyhemmiksi.
Mitä enemmän olet kiinnittynyt lainapankkiisi niin sitä vähemmän sinusta  on miestä ajatella vastustavasi valtarikkauskoneistoa. Sinun on yksinkertaisesti paahdettava eteenpäin...päivästä toiseen  ja vuodesta toiseen  ja ennenkuin huomaatkaan makaat lopuunpalaneena..kuolleena  kosteassa haudassasi....ja mitäs tuosta  valtapankit ajettelee....oli se hyvä työtekijä....hänen avullaan ansaitsimme mukavan summan  ja nyt saamme ottaa  orjan talon haltuumme...lainat jäivät roikkumaan...hyvä me....pankit.
Maailmassa on menneillään valtava kollegtiivinen rikosaalto.
Maailmaa ei hallitse hallitukset,,ei pressat,eikä edes kuninkaatkaan.Heistä   suurin osa on kiinnittyneena hallitsevaan pankkiryppääseen  ja sitäkautta voivat hallita maailmaa.
Noin 400 ihmistä on tämän kaiken takana.Kukaan ei heitä tarkalleen tunne,eikä heidän kasvojaan julkisuudessa näy. He antavat määräykset missä seuraava sota alkaa ja miten paljon  sen avulla taas tienataan.Ilman sotia heillä ei ole tuloja  ja silloin pitää sota keksiä jonnekin....tyyliin...."hei kuulkaa kaikki...tuolla poljetaan ihmisoikeuksia...tuolla joku poltti meidän lipun....voihan peeveli....tuolla maalla on liikaa rikkauksia...mennään sinne ja vallataan ne oljykentät....kannetaan heidän kultavarastonsa meidän    holveihin....annetaan ohjuksia tuonne  ja tuonne taas hävittäjäkoneita  ja ne voidaan ampua alas myymillämme ohjuksilla....hieno  homma....rahaa sataa kaatamalla... ja homma pelaa..."
"kyllä sota onkaan ihanata....oi  jee  "..
¤¤¤¤¤¤
Ja   orjakansa maksaa tämän kaiken.Niskalimassa tekevät työtään....9 Euroa  tunti....mutta onneksi viina on halpaa.....huhheija rommmia pullo....lisää viinaa....onko sitä viinaa....hummani hei huputi  hei  ,huputiti  hummani hei....hei  Arska....enää viisi kuukautta kesälomaan....heijjaa..heijaa....kyl me sinne saakka jaksetaan....huputiti  hei....hei..hei...."
"Enää 25 vuotta ja talon laina on maksettu.....huputihei....hei  ...hei...."
¤¤¤¤¤¤¤
Ja  pankkirakennuksessa nauretaan....
voi noita  tyhmiä  tolloja....
kiääh....kiääh....
Orjaraukkoja....


20/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.