maanantai 4. helmikuuta 2013

Kevennys.....taas...noh...noh...

4/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Vuonna 1967  kesällä olin uimassa Tapanilan uimapaikalla....12km Helsingistä.
Porukkaa oli paljon ja  heitä varten oli vain yksi pieni puusta kyhätty vessan tapainen mörskä.
Ja annas himskatti olla....mulle alkoi äkkiä tulemaan se paksumpi hätä  ja eikun hyysikän eteen orottelemaan.Tottakait juuri silloin siihen oli syntynyt pitkä jono,ainakin kymmenen   "hätäistä"  ja minulla alkoi  olla hyvät neuvot tarpeen.....ja äkkiäkin sitten.....
Tajusin etten millään voi odotella muutamaa minuuttia kauempaa ja kintut vintturassa kävelin...muka kaikes rauhas ...siihen jokeen uimaan,mutta arvatkaapa mitä sitten tein,kun olin suurinpiirtein keskellä jokea....????
Juu-u.....uikkari vaan alas polviin  ja sitten....aaah...kun helpotti.....
Mutta arvakkaapa edelleenkin....???   kelluin paikallani  niskani virtaavaa vettä kohden  ja kun se mun kökäleeni pullahti ulos...sanonko mistä...???,niin se pirskatti hitaasti nousi mun selkääni pitkin ylös ja sitten  hetkeksi aikaa jäi mun niskani kohtaan  köllöttelemään....¤¤¤###!!
Kakkaklöntti pyöri hetken ajan niskassani ja   aika nopealla pääni väistöliikkeellä annoin sen mennä pääni ohitse alavirtaan...sinne jonnekin...Hesaa kohden.
Aika pitkään uin joessa....mistähän syystä  ja sitten rannalle noustessani kummallisesti rupesin selkääni puhtaassa ruohossa kyhnyttämään....
Hei....älkää ny tätä juttuani jokaiselle kertoko....multa menöö lopukki maineestani....
Hmptt...

4/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.