keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kauhajoen teurastamo....huhuu !!!

6/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Joka arkipäivä vien Nikkepoikamme kouluun koulukeskukseen.
Reitti   ohittaa teurastamon , sen uuden ja melkein valmiin tappolaitoksen ja takaisin palaan sen ohitse suunnilleen 08,50.
Suunnilleen syksystä   saakka  olen huomannut kummallisen seikan joka koskee juuri Kauhajoen teurastamoa....!!!!
Jokainenhan tietää,että päätietä ajavilla on  ehdoton etuajo-oikeus...??? eiksjuu?
Jokainenhan tietää myös sen,että esim  jos jonkun firman pihasta ejelee  ajotielle,niin tottakait odottaa päätiellä liikkuvien menemistä ja vasta sitten  ajaa muita häiritsemättä  päätielle....???
Mutta hevonpläjä!!!!Noin 5-6 kertaa olen joutunut  tekemään äkkijarrutuksen koska  Kauhajoen teurastamon pihasta on muusta liikenteestä välittämättä työntynyt valkoinen kuorma-auto  ja suoraan eteeni....kuin tahallaan ....sekopää  koheltajakloppi....
Yhden kerran  koetin saada flakunaaman pysäytettyä  ja onnistuinkin siinä.mutta ei nuori  kolli uskaltanut aukaista  autonsa ovea minulle. Takuulla...(oks tää sitä vihapuhetta?) olisin käsiäni yhteen taputellut....mutta niiden välissä olisi ollut kuorma-autokuskin naamavärkki.
Myös  kolme naapuriani ovat huomanneet saman seikan....hekin on joutuneet  tekemään äkkijarrutuksen samanlaisen  kuorma-auton eteentulemisen takia....valkoinen...nuppi...ja peräkärry.
Nyt kun ilmat alkavat taas lämmetä  ja kevät koittaa  olen tuumaillut,että menenpä Lähdesmäen rengasliikkeen tontille hyvän videokameran  kanssa  ja otan pari hyvää todistekuvaa....pöpistä kuorma-autokuskista  ja sitten menen filmin kanssa pollliisilaitokselle toimenpiteitä varten.
Siis.....varokaa....Kauhajoen teurastamon pihasta  tulevaa liikennettä.!!
sanoi;

6/2-2013.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.