torstai 20. joulukuuta 2012

Syyllistyin kaksinnaimiseen...!!!!!! täh?

20/12.2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.


Menin vihille nykyisen Millavaimoni kanssa Jalasjärvellä 18/12-1985.

Vaimoni  suku ei sitten millään sulattanut sulhoa,joka oli ensinnä   morsianta 20 vuotta nuorempi,jolla oli entisiä lapsia viisi kappaletta  ja joka kaiken huippuna on selvänäkjä.
Noita  ja shamaani sussiunatkoon!  Ristinmerkkejä ne heitteli,sekä suolaa selkänsä taakse..
Hyi saateri, he huusivat   ,se liitto estetään konstilla jos toisellakin ja jos muu ei auta,niin  pannaanpa  se lautoihin.Rumhiina takaasin Helesinhin.....mees siitä....vokottelija....
Saaterin  naisennaurattaja.....mee pois.....mees siitä....
Ikäänkuin kirjeitse tulleet   uhkaukset eivät riittäneet,niin sain kolme kertaa  kirjeessa kaksi ysimillistä patruunaa jossa toisessa luki Ekku ja toisessa Mattila.
Mutta minähän ei uhkauksia millään tavalla noteerannut,paitsi sillai ,että varauduin mahdollisesti tulevaan taisteluun.Kun se vihkimispäivä sitten tulikin 18/12-1985  ja olimme Jalasjärven kirkossa papin edessä valojamme vannomassa,niin minulla kökötti pukuni vyön alla  nelivitonen 1911 mallinen Amerikkalainen Colt ,  kaksi  kovaa peliä  oli lähekkäin.....juu.
Siis  se pyssy  on  melkoinen rauhantekijä sanotaan. Se toinen on   elämäntekijä....juu...
Ja  häät alkoi....
Meillä oli sellaiset nopiat  häät,,muutama sana papilta ..tuukko ja otakko..lupaakko ja vannotteko  ja me luvattiin ja vannottiin  ..vain 2 todistajaa oli kirkossa.
Saatte pussata morsianta minulle sanottiin ja minä tein kuten käskettiin.
Moiskista.
Ja  kului 27 vuotta.
...vaimoni olis  aina halunnut   "oikeat" kirkkohäät  ja minäpoika hänelle sellaiset sitten järjestinkin.Nimittäin 12/9...tänävuonna...keräsin tuolta puutarhastamme kimpullisen  kauniita kukkia ja ne vaimoni eteen kiikutin sekä kosia pätkäytin....tuukko mun miehekseni,,tuu ny,,,tuu.
Ja vaimoni lupas tulla  ja seuraavana päivänä soiteltiin Kauhajoen kirkkoherralle sekä hääpäivästä sovittiin...joka oli 18/12-2012.,,,,Tiistaina  kello 15,00 reikä reikä.Siis avioliiton siunaus. Se on näin nykypäivänä täysin sallittua ja suosittelen sitä teillekin lämpimästi.
Nyt me kutsuttiin   40 häävierasta  ja paikalle tuli valaamme todistamaan 38.Vain Isokyröläänen Erkkilän   Pekka ei tullut,eikä ex poliisi Osmo Perkkiö Kauhajoelta.
Oli todella hienot että kauniin hempeät  häät,romanttiset ja lämpimät. Morsian suorastaan hehkui onnesta, minäpoika  kans .Rakkaus on suurin voima maan päällä,eikä se koskaan häviä.
Rakkaus   ei koskaan häviä.
27  vuotta meillä  on (vasta) takana yhteistä taivalta  ja tervetuloa sitten 23 vuoden päästä,kun tasan 50 tulee täyteen.Moon silloon jotain 89 vuotias papparaanen ja jossei sokeri enää auta meitä,niin onhan melassi aika notkijaa tietääkseni.....joo.
Syyllistyin siis kaksinnaimiseen....(ko?)....heh....heh...
Ja vaimoni kans....

Suuret  kiitokset häävieraillemme.Olitte todella mukavaa seuraa jokainen teistä.
Kiitos.

20/12-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.