perjantai 7. joulukuuta 2012

Puollustuslaitoksemme plusuhousut.

8/12-2012.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.


Minulla on tuttuja Hangosta Petsamoon.
Nuorgamin rajavartioasemalta  Hangon Tulliniemeen ja Lahnajärvestä Haraskäreen.
Olen kuullut että lähellä Suomen itärajaa on varuskunta, en millään nyt saa päähäni sen nimeä,mutta siellä tekee työtä muutama ketale.
Yksi on  kymmenen vuoden aikana  varastanut ruokaa kotiinsa lähtiessään,metfusti kainaloon,joka ikinen päivä.On siinä muutama tuhat makkarapötköä kadonnut.
Kun asia tuli ilmi,niin sitä tutkiin  ja sillai unohdettiin pöytälaatikkoon tottakait...olisi tullut liikaa lehtien palstoille juttuja.....mitäs muutamasta tuhannesta makkarasta....
Toinen  järjesteli erilaisia  tapahtumia...ampumarata  ja muita vastaavia  ja niiden yhteydessä ruoka että  juoma  tarjoilua....tutuille siviileillekin....kyl valtio maksaa....sil on rahaa....tyyliin.
Tätäkin tutkittiin  ja sama juttu kuten  makkaratapauksen kanssa. Eihän toi ny mitään...äläs ny kuiteskaan enää tee.
Kolmas  on tavallaan  lakien että asetusten mukainen.Siinä   sovitaan  palkkaluokkia  konstailemalla
mulle tuo taso nyt,,,tolppa kakkonen ja sitten tuo nelonen  ja kun on määräaika kulunut niin sitten taas nelonen  ja taas tuo tolppa kakkonen  ja rahaa tulee tilille sillai mukavasti.Suurimmat erot saattavat olla jopa 1600 Euroa kuukaudessa ja jos sen laskee yhteen kokonaisvaltaisesti se tekee jo yhdessä varuskunnassa vuotta kohden 200000  Euroa.
Itse lakihan ei tätä sinällään kiellä,mutta mites on sen moraalisen jutun laita?

Tälläistä ny tälläkertaa.Terveisiä   Vallattomalle, Everstiluutnantille ,sekä juuri ylennyksen saaneelle Helsingin mansikalle.

8/12-2012.
Ekku Mattila.
Selvänäkijä.
Aikamatkaaja.