torstai 11. lokakuuta 2012

Johan Bäcmannista........ryssän agitaattori....

11/10-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkjä.
aikamatkaaja.



Tulipa  mieleeni.........

Johan Bäcman  on Suomen Antifasistisen   Komitean johtaja,,synt  Porvoossa 18/5-1971.
On   kirjoittanut muutaman kirjasen,erilaisia  lausuntoja  ja niiden pääasiallinen sisältö  on   Suomen arvostelu.
Selvästi hän  on "töissä"  itänaapurimme palkkalistoilla ja palkkansa eteen tekee myyräntyötä horjuttaakseen
itsenäisen Suomen saavutettuja peruspilareita.
Olen  aina ihmetellyt   miksi venäjä pelkää edelleenkin Suomea.
Suurin syy on se että he saivat kunnolla turpiinsa niin talvisodassa,kuin jatkosodassakin.Kiihkeät  uraahuudot tukehtuivat Karjalan  paksuihin lumikinoksiin  ja puoleksi palaneet mahorkkasätkät sihahtivat   sammuksiin  aron pojan  hukkuessa Suomen  järviin.
"Entäpä  jos tulee se yhdestoista"    kirjoitti Johan Bäcman"?Hän  tarkoitti Suomalaista    soturia,joka vastaa kymmentä venänäläästä.....mutta ei mitään hätää vastaan minä Johanille......
Kyllä me pärjäämme sillä meitä on  tarpeeksi......aina tulee se   kahdestoista....Suomalainen soturi  ja se ajaa pakosalle  uraahuutajat...ja jos 12 ei riitä,niin tulee se 13,,,14...15...16....tarpeeksi monta että häviätte.
Olette  pahimman laatuisia  koulukiusaajia....ryssät....koetatte pelotella pienempiänne.Mutta  muistakaa että aina tulee  se hetki jolloin koulukiusattu tarttuu vaikka visapuiseen koivuhalkoon,jolla plätkimme turpanne tukkoon. Meillä on voimaa  ja se voima  on Isänmaamme!
Johan on kirjoittanut kirjan saatana saapuu Helsinkiin...mutta mielestäni saatana saapui 18/5-1971  Porvooseen!  Partaturpainen ukko,joka näyttää paljon vanhemmalta kuin 41  vuotias.
Näytät  71  vuotiaalta  Johan Bäcman!
Tälläistä;

11/10-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.