tiistai 11. syyskuuta 2012

Oletko valmis kuolemaan....??

11/9-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.



Juuri noin kysyi hotellihuonekaverini minulta  Teneriffalla muutama vuosi sitten.
Hän oli viikon matkalla  ja minä kahden. Jo ensitapaamisella hän kyseli minulta monta kertaa...oletko  vamis kuolemaan  ja sanoin että tottakai,jos niikseen tulee.
Aamulla lähtiessäni rannalla  hän kysyi tuon saman kysymyksen ja illalla   tavatessamme saman....oletko valmis kuolemaan...
Minä....tietäjä aloin jopa uskomaan että mies on jonkunsorttinen enkeli,joka koettaa varoittaa minua tulevasta lento-onnettomuudesta sekä saada minut muuttamaan vaikka toiselle paluulennolle....
Hän kertoi olevansa se ja se...Tampereelta  sekä olevansa töissä yhdessä tutkimuslaitoksessa .  Mies antoi puhelinnumeronsa että työpaikkansa numerot  ja sitten lähti viikon kuluttua pois.
Heti  seuraavana päivän tallustelin lentoasemalle,jossa siihen aikaan oli jokaisesta maahan tulevasta otettuja valokuvia  ja niitä sai sitten halukkaat  ostaa itselleen muistoksi.
Ostin ensinnä oman valokuvani  ja salaa tutkiskelin muidenkin naamoja.  Yhdessänään kuvassa  en nähnyt mitään hälyttävää jonka laitoin  tyytyväisenä merkille ja unohdin  kuolemasta kyselijän.
Suomeen tultuani soitin Tampereen numeroon,siihen jonka se mies antoi mutta  sihteerikkö vastasi ettei heillä ole sen nimistä miestä ja ei tunne häntä ollenkaan.
Siis  mikä mies oli  ja miksi antoi väärät puhelinnumerot?
Jep.

11/9-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.