lauantai 1. syyskuuta 2012

7999 väärää uskonlahkoa ??

2/9-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.


Olen useasti lukenut,että maailmassa on noin 8000 eri uskonsuuntaa,lahkoa,taikka muuta vastaavaa hengellistä liittymää.
Sellaisia  on ympäri maapallon,niin   Idässä  ja Lännessä,pohjoisessa sekä Etelässä.
Ympäri maapallon yhteensä satoja  miljoonia ja kaikkein    pienimmässä vain joitakin kymmeniä .
Jokainen näistä kahdeksastatuhannesta   uskonlahkosta  väittää kivenkovaan  olevansa ainut ja oikea hengellinen suunta  ja ne muut ovat väärässä uskossaan.
Tämän takia  kautta ihmiskunnan historian  on käyty verisiä uskonsotia  joiden yhteydessä  on tapettu satoja ja taas satoja miljoonia  ihmisiä,joiden ainoa   synti on ollut kuulua  siihen  "väärään" uskonlahkoon.
8000 erilaista uskonlahkoa ......

Jos  näiden 8000 ;nen uskonlahkon joukossa  on se yksi oikea suunta  niin väistämättä tulee mieleen,että jäljelle  jäävät 7999 lahkoa ovat vääriä  ja niihin kuuluvat ihmiset ovat  täysin harhateillä uskossaan.Myös sen,että he jäljellejääneet ovatkin niitä harhauskovaisia   erilaisine oppineen    ja että he ovat menossa kadotukseen väärän uskonsa tähden.
Mikä on se oikea usko?
Kuka  taikka mikä sen  määrittelee  sekä antaa takuun juuri heidän oikeasta uskostaan?
Mikä on se oikea usko?

" Ja Herra  näytti  hänelle ( Moosekselle) koko  maan ;Gileadin Daaniin asti,koko   Naftalin,Eifraimin ja Manassen maan,koko   Juudan maan aina Länsimereen asti,Etelämaan sekä Lakeuden,se on Jerikon,Palmukaupungin,laakson,aina Sooariin asti".
Ja  Herra sanoi;
"Tämä on se maa,jonka minä valalla vannoen  olen luvannut Aabrahamille,Iisakille ja   Jaakobille sanoen ;Sinun jälkeläisille minä annan sen."

Siis....;
Raamatun mukaan juuri  Israel  on Jumalan erityisuojeluksessa  ja ainoana johtopäätöksenä  ;  että  heidän   uskonsa on se ainut  ja  oikea .
Myös sen,että jokainen uskonlahko joka   liittyy  erityisesti  Israeliin, vanhaan,että uuteen Testamenttiin on oikea  ja jokainen muu niistä ulkopuolelle jäävästä 7999;stä uskonlahkosta  on väärä.
Tunnussana  on nähtävästi  Israel  , sekä sen kautta  Juutalaiset.

Liiton merkki;
Jumala  sanoi  Aabrahamille  ;
" Ja tämä on minun liittoni,sinun ja sinun jälkeläisesi sukupolvesta  sukupolveen...ympärileikatkaa jokainen miehenpuoli keskuudessanne.Ympärileikatkaa esinahkanne liha  ja se  olkoon liiton merkkinä meidän välillämme,minun ja teidän....mutta jokainen ympärileikkaamaton  miehenpuoli ,jonka esinahan liha ei ole ympärileikattu hävitettäköön kansastansa.Hän on rikkonut minun liittoni".


Olen aina lukenut paljon ja voin sanoa että jokaisessa silloisessa asuinpaikassani  melkein niiden kaupunkien kirjastot  ns.  läpi.En koskaan haaskaa aikaani roskaromaaneihin sillä ne vievät turhaa aikaa eivätkä anna mitään .Pidän erityisesti  aiheista  jotka saavat  "harmaat aivosolut " liikkeelle ja sitäkautta kenties avaavat  ymmärryksen salaiset tiet  ratkaistavaksi.Jo pelkästään selvänäkijän ammattini takia olen halunnut,sekä saanut päästä mielessäni sinne jonnekin...tuonne,jossa  odottaa lukematon määrä ovia  ja niiden takana jokaiseen kysymykseen  löytyy aina oikea  vastaus.
Olen   myös puntaroinut erilaisten uskonlahkojen  oikeaa olemusta ja  "missä    Jumala  luuraa"  etsintää.
Helsingissä  vuonna 1968 olin pääsemässä oikeaan ratkaisuun  ja päätin  liittyä   Juutalaisten hengelliseen seurakuntaan.
Koettakaapas panna arvaamaan miksi  en uskaltanut  ?????
Oliskohan se ollut pelkästään vaan häveliäisyyttä  ,vaiko  kipukynnykseni mataluutta, mutta  "se" asia jäi tekemättä.
Kuitenkin....Härmässä asuessani 1983  pääsin Ruusuristin jäseneksi...kirjoitin  ... pääsin..  ,koska siihen aikaan liittyäkseen mukaan sinulla oli oltava kaksi   henkistä suosittelijaa  ja minulla oli Alppilan Helsingin seurakunnan  pastori  Voitto  Viro,sekä toisena Oskar  Reponen myös samasta kaupungista.
Ruusuristi perustuu alku-uskontoon , Teosofiseen ajatteluun  ja  Suomalainen Pekka   Ervasti   Ruusuristin perusti   1900  luvun  alussa helsinkiin.

Jaashar;

2/9-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.