sunnuntai 26. elokuuta 2012

Norjan joukkomurhaajasta. 27/8.2012.

27/8-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.


Olin matkoilla .. tuolla jossain ... ja vasta nyt ehdin koneeni ääreen  ja aloitetaanpa murhaaja Breivkistä.


Suurin osa   ihmisistä on jo television kautta huomanneet,ettei hän hullu ole.Siis sellainen jolla silmät pyörivät päässään,mielipuolinen katse,taikka suu  vaahdossa riehuu yltympäri.
Breivkillä  on kuitenkin  selvästi itseensä tyytyväisen ihmisen ilme,kumman imelä,jonkunlainen hymyntapainen ja  oudon jäykkä pulloposkisen naamansa peruslukema.
Hän on kuin lihasta tehty robotti, ylpeänä selvästi sekä "katsokaa nyt minua....onnistuin...minä tein työni "...
ilme  ja ei vähääkään piittaa meidän muiden ihmisten järkytyksistä.
Breivki  on kuin aivan toisesta  maasta....kuin jostain eri ulottuvuudesta...kuin tänne vartavasten laitettu...annetun työn tekemään.
Tappamaan 77 nuorta ihmistä.
Aivan heidän elämänsä alussa.
Ennenkin heistä tulee jotain.
Kenties heistä jokaisesta olisi tullut jotakin hyvin tärkeää...jos olisivat saaneet elää.
Tuolla jossain tulevaisuudessa......
Tulevaisuudessa.

Muistatteko  Raamatun Herodeksen  ?ja sen miten hän lähetti tappajat Beetlehemiin ja sen lähiympäristöön surmaamaan kaikki kaksivuotiaat   ja nuoremmat,koska oli tietäjiltä kuullut että hänelle on syntynyt vakava kilpailija..........ja niin hyvin he tekivätkin  työnsä ,että...
"Ääni kuuluu  Raamasta,
itku sekä parku,
Raakel itkee lapsiansa,
eikä lohdutuksesta huoli,
kun heitä ei enää ole".
(Tämä on suora lainaus Matteuksen evankeliumista...Beetlehemin lastenmurha)

Entä  tapahtuneet koulusurmat niin Suomessa kuten ulkomaillakin? Näille kaikille on yhteistä se,että uhrit ovat olleet etupäässä nuoria, tulossa olevia  aikuisia   ja heillä jokaisella olisi ollut elämä vasta edessään.Myös yhteen  lapsikerhoon yksi murhaaja iski  ja tappoi muistaakseni 18 alle 5 vuotiasta lasta ja hekin olivat aivan elämänsä alussa....huomiseen menossa....tulevaisuuttansa kohden.
Kenties  heistä jokainen olisi ollut huomisen tärkeitä ihmisiä....hyvässä....ehkä pelastamassa sen ajan ihmiskunnan joltakin tuholta...auttamassa muita  ja maailmassa oleva pahuus sammutti heidän elämänsä ettei niin tulisi tulevaisuudessa tapahtumaan.

Jos olen oikeassa....niin tulee seuraava kysymys;;;;
Kuka  ,taikka mikä on se jolla on näin suuri voima  sekä pahuus?
Millainen on se otus jolla on valta tappaa nuoria ihmisiä  ,ettei he voisi elää,eikä kasvaa, tulla joksikin,tulevaisuuden maassa? Huomisen   auttajat,sekä pelastajat.
Kuka  se on?

Karman  laki.
Jos Karman laki on voimassa  se tapahduttaa elämälle tulevat sekä sattuvat asiat  ja sille ei kukaan voi mitään.Siis  silmä silmästä  ja hammas hampaasta  ja jos tässä elämässä potkaiset koiraa,niin synnyt seuraavassa elämässäsi koiraksi  ja se potkaistu koira syntyykin ihmiseksi ,joka vuorostaan potkaisee sinua.
Tähän en millään jaksa uskoa.
Elämällä täytyy olla paljon suurempi tarkoitus,kun vuorovaikuttaa  koko ajan siihen,että  jatkuvasti saat voittoa,taikka tappiota,siis elämässsäsi  ja että tämä jatkuu koko ajan niin pitkälle,kunnes olet valmis etkä enää pahaa tee.Olet siis  saavuttanut valaistuksen tien  ja olet perillä.
Vaikka........
Masadan linnoituksessa  Roomalaisten piirittäessä ,ruuan sekä veden loppuessa 900  Israelilaista teki itsemurhan...
ja Vaikka.....
Guineassa   900 lahkolaista teki itsemurhan myrkyllä  koska taivaalla liikkuva  pyrstötähti  oli kuulemma valtava    ufojen lentotukialus  ja vain tappamalla itsensä pääsisi   kyytiin mukaan......
Vaikka,,,,vaikka,,,vaikka,,,,outo sattumako...?

Siis....
Vaikka tämä tuntuukin elokuvien juonimaailmalta,niin voisiko  jossakin olla jokin paha voima,joka sammuttaa
elämänsä aivan  alussa olevien nuorten   elämän,ettei heistä  kasvaisi tulevaisuuteen joitakin todella tärkeitä ihmisiä....sen ajan neroja omalla alallaan,taikka  vaikka kenties Mahatma Gandeja....jopa....
Uskon  ja olenkin aivan varma siitä,että on muitakin jotka ajattelevat samalla tavalla....vai mitä...???
En ole ainut selvänäkijä enkä aikamatkaaja tässä maailmassa joka niin ajattelee....siitä olen varma....täytyy olla muitakin  ...jossakin....ja onneksi näin nykyaikana tämä  Blogi antaa siihenkin tavattoman hyvät mahdollisuudet  ja tämän kautta nämäkin naputtelemat rivini kiirivät kymmeniin maihin  ja  kymmeniintuhansiin ihmisiin...ja ehkäpä  hekin uskaltavat  tulla esiin  "kaapista"  ulos tietäjän saralla.

Mikä on sopiva  rangaistus  Norjan joukkosurmaajalle?
Jos...(jos)  Karman laki on oikea,niin hän joutuu  77 kertaa kokemaan saman mitä teki tässä elämässä  ja jokainen heistä uhreista tulee tappamaan Breivkin kukin vuorollaan.
Toisaalta....kun he syyllistyvät  (taas) murhaan,vaikkakin se on Karman laissa kirjoitettu,niin saavatko he taas kokea saman  kun mitä tekivät  ja näin tappaminen tulee jatkumaan ikuisesti  ja taas ikuisesti ja taas ikuisesti...koskaan päättymättä....
ja tulevaisuudessa tullee jälleen 77 kertaisia joukkomurhia....ja taas  ja taas  ja taas....

Entäpä  se anteeksianto?
Loppuisiko jatkuva tappaminen siihen että    hänelle annettaisiin joukolla anteeksi...niinkuin koko kansa kollegtiivisti....kertalaakilla  ja kaikki olis taas hyvin,eikä   karman laki enää toimisi...????
Hei....joka vie sinulta  ihokkaasi,niin anna hänelle myös kenkäsi  ja joka sinua laimäyttää poskelle,niin käännä hänelle toinenkin poskesi  läimäytettäväksi....????
Kenties näin toimimalla saadaan maailmassa oleva pahuus loppumaan ja pikkuhiljaa ihmiskunta pääsisi  eteenpäin  ihmisarvoisella tavalla,eikä riitoja eikä murhia enää koskaan olisi?
Siis silitetäänkö Norjan joukkosurmaajan pehmyttä poskea ja sanotaan...okei  ..saat anteeksi tekosi  ja mene  äläkä enää   koskaan pahaa tee...?....vaikka mielessä  ajattelemmekin...ja mitä hiivattia....paistetaan pullonaama tappaja 77 kertaa kuumassa öljyssä....ja aina joka kerta hoidetaan kuntoon....ja taas paistetaan kuumassa öljyssä  ja taas hoidetaan kuntoon  ...ja taas   ja taas...ja taas....77 kertaa ja sitten sen viimeisen   77 kerran jätetään kokonaan upoksiin.....ja painetaan seipäällä höyryävän öljyn alle.....
Plums !

Täh?

Tähätteli taas....

27/8-2012.
Ekku Mattila.
selvänäkijä.
aikamatkaaja.