maanantai 16. heinäkuuta 2012

Risti ranteessa tiesi kuolemaa.Laihia 1990.

17/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.
aikamatkaaja.


Aila  Jäntti,Laihialta,oli vaimoni serkku.
Tapasin hänet kaksi kertaa,ensin asiakkaana ja toisen kerran ollessaan meillä kylässä Jalasjärvellä asuessamme.
Viimeisellä kerralla Aila ihmetteli kovasti oikeaan ranteeseensa ilmestynyttä mustaa ristiä,kooltaan noin  4 senttiä X 2 ja täysin ristin muotoista.Risti oli ilmaantunut hänen ranteeseensa yhtenä yönä  ja ei lähtenyt millään siitä pois.Risti oli suoraan ihon alla,kuin tatuoituna .
Aila halusi kovasti tietää mitä se oikein merkitsi,enkä millään voinut suoraan sanoa sitä hänelle.
"kyllä se siitä kohta häviää" sanoin..."se on jonkunlaanen ihovaurio"  ja "mene nyt kuitenkin näyttämään sitä lääkärille"...ja  me kumpikin kuitenkin tiesimme  ristin tarkoituksen....Aila  oli jo antanut periksi.Hän tiesi kuolevansa pian.
Kuten tapahtuikin.
Tuli  20/6-1990.Aila oli postinjakaja,Laihialla ja teki työkierrostaan Lada Farmariautollaan.
Aamulla aikaisin ja ilmeisesti kirkkaan kevätauringon häikäisemänä hän ei huomannut Vaasan suunnasta tulevaa raskasta kuorma-autoa,joka törmäsi Ailan autoon,joka tuli risteykseen keltaisen kärkikolmion takaa.
Suoraan  henkilöauton kuljettajan kohdalle.
Sairaanhoitajilta meni kallista aikaa hukkaan,sillä Ailan autossa oli hänen suuri susikoiransa,joka ei millään  meinannut päästää hoitajia auttamaan uhria.Noin puolen tunnin päästä se kuitenkin onnistui,mutta vammat olivat niin vakavat,että Aila kuoli 5/7-1990 sairaalassa, kolarissa saamiinsa vammoihin.
Risti ranteessa oli kuoleman enne.


17/7-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.