tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tulli vei "huumeeni" Kreikassa 1984.

26/6-2012.
Ekku Mattila
selvänäkijä.


kevennys.......


Soitin Aurinkomatkojen toimistoon 1984 ja varasin matkan Kreikkaan ja  olen näköjään jo lentokoneessa matkalla  aurinkoon.
Suomesta  menee suora lento ensin   Ateenaan jossa  vaihdetaan lentokonetta ja se sitten toinen kone nakkaa  20;ssä minuutissa   Myconos saarelle.
Ateenassa on tulli  ja siihen me matkalaiset  jonotetaan.
Minut  sekä muutama muu   valitaan tarkempaan syyniin (pitkänkö  tukkani takia?)  ja siis avatkaapa laukkunne sanoo  tullimies ja minä teen niin.
Hetken siinä penkoo sekä katselee Suomipaitojani...ja sitten terävöityy sekä nappaa laukustani läpinäkyvän muovipussin,johon olin laittanut  puolisen  kiloa pyykinpesuainetta...muistaakseni  Omoa.
Todella  varovasti hän vie sen mennessään....kuin aarteen ikään  ja katoaa lasiseinäiseen huoneeseen jossa näköjään alkaa jumalatoon pulina.....Minua  katsellaan kuin avaruusoliota  ja taas pulistaan...katsellaan ja taas pulistaan...ja hetken supisteltuaan toisten  kanssa tullimies palaakin eteeni,sekä kohteliaasti antaa ymmärtää että asiat on okei  ja saat  laittaa laukkus kiinni...hymyikee sillai  kiärästi....
Niin teenkin, laukku kiinni  ja  tärisevään  koneeseen  ja kohta  saari näkyykin allamme ..Thomas hotelliin ja eikun taloksi.
Niin....se valkoinen kokaii....eikun   Omo pesuainepussukkani jäi Ateenan tullimiesten haaviin  ja  voi vain kuvitella  miesten ilmeet,kun maistettuaan sen pesuaineeksi  havaitsivat...
Arvakkaapa kytättiinkö  minua siellä saarella sen kahden viikon aikana???Luulivat saavansa kovankin kokainnin levittäjän kiinni ja plinnaan...
Ainiin....eipä ollut palio pyykättävää,sillä saarella oli vain nudistirantoja....
Verhat sai olla matkalaukus.
Jeah.

Keventeli
26/6-2012.
Ekku Mattila.

....